Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Date of experience: 06/2026

Szczerze naprawdę nie mam ochoty wracać do Państwa. Ciągły hałas i chaos . Zaczęło się już od zameldowania, na które musieliśmy czekać kilka godzin. Dostaliśmy pokój na parterze, ostatni. Pod oknem ciągle ktoś stał i hałasował . wszystko było słychać ponieważ był to pokój z widokiem na wjazd do zamku . Hałas przyjęcia weselnego i gości krążących po korytarzu oraz za ścianą która jest niezwykle cienka. Wróciłam do domu bardziej zmęczona niż przyjechałam . Brak poczucia relaksu - miłam wrażenie . że przyjechałam na wielką konferencję służbową a nie na wypoczynek.

By Julis

Ok. !

By Mariusz Mendziuk
Date of experience: 06/2026

W parku mnóstwo resztek kapusty i innych warzyw - pewnie ktoś nie posprzątał po karmieniu koni. W sobotę hałas kosiarki w parku zamkowym skutecznie zniechęcał do wypoczynku - gratuluję pomysłu. Ogólnie widać brak generalnego managera który przejdzie po hotelu i popatrzy okiem gospodarza na wszystko. Niby pełno personelu a efekt słabiutki.Personel życzliwy i pomocny ale uśmiechają się tylko Ukrainki. Poza tym hotel piękny, świetne torty w kawiarni i generalnie pozytywy mocno przewyższają drobne wady.

Reviewed: 1 week ago (02/06/2026)
Date of experience: 05/2026

Pobyt bardzo udany, miejsce urokliwe z dala od zgiełku i pędu.

Reviewed: 2 weeks ago (30/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Miła i pomocna obsługa, dobre jedzenie, urozmaicone śniadania, piękne otoczenie hotelu, zadbany ogród i piękne stare drzewa.

Reviewed: 2 weeks ago (27/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Bardzo piękny zamek przewodnik też ciekawie opowiadał wszystko nam się podobało.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz za przyznanie maksymalnych ocen wszystkim aspektom pobytu w Zamku Kliczków. Zapraszamy do ponownych odwiedzin.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By Mike McCollum
Reviewed: 2 weeks ago (27/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Great opportunity to stay in a castle & be surrounded by history. Grateful.

Reviewed: 2 weeks ago (26/05/2026)

Bardzo ładne miejsce
Smaczne i obfite jedzenie
Bardzo miła i pomocna obsługa
Klimatyczny basen w ładnej scenerii
Niestety, w basenowym prysznicu miałam nieprzyjemność widzieć nagą osobę.
Nie było żadnej informacji, że do takiej sytuacji może dojść i czułam się mocno niekomfortowo.
Uważam, że na takie zachowania powinno być wyznaczone miejsce lub czas.
W niektórych SPA jest informacja, że nagość może być w określonych porach i każdy decyduje sam czy się na to godzi.

By Andrzejewska-Psarska
Alone
Reviewed: 3 weeks ago (25/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Fantastyczne miejsce! Piękne, historyczne wnętrza, serwis hotelowy na wysokim poziomie. Bardzo fajny basen - nieduży, ale da się popływać. Drobny minus - malutkie sauny i do tego "tekstylne", a to przeczy idei sauny.
W hotelowym spa duża oferta zabiegów - panie masażystki i kosmetyczki bardzo sprawne i fachowe.
Pobyt niezwykle udany, dziękuję!

Reviewed: 3 weeks ago (24/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Było miodzio i naprawdę urokliwie