Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By WZ
Reviewed: 5 days ago (01/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Polecam, Można się poczuc jak współwłaściciel zamku

By Wróbel
Reviewed: 1 week ago (29/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Pobyt super. Tego potrzebowałem.

By echtpaar met pensioen
Reviewed: 1 week ago (27/06/2025)
Date of experience: 06/2025

prachtige locatie, heerlijk eten, veel te zien

Reviewed: 1 week ago (27/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu w państwa hotelu.Obsługa personelu bardzo miła i serdeczna.Dotyczy ta ocena całego personelu hotelu i restauracji.Wielkie dzięki za tak kompetentną załogę.

By krupka
Reviewed: 2 weeks ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

nasze ogólne wrażenia z pobytu w zamku są rewelacyjne i niezapomniane , z całego serca dziękuję mojemu synowi i synowej za przecudny prezent którym nas obdarowali ponieważ mogliśmy przenieść się w przepiękną historię czasów królewskich i poczuć ten klimat mieszkając w komnacie zamkowej , gorąco polecam każdemu wybrać się do zamku w kliczkowie i spędzić tutaj wspaniałe chwile

Szanowna Pani Elżbieto,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak wyjątkowymi wrażeniami z pobytu w Zamku Kliczków.

Jesteśmy ogromnie wdzięczni, że pobyt w naszym obiekcie okazał się dla Państwa niezapomnianym doświadczeniem i pozwolił przenieść się w niezwykłą atmosferę dawnych czasów. Cieszy nas, że komnata spełniła Państwa oczekiwania pod względem wystroju i klimatu.

Doceniamy również słowa uznania dotyczące lokalizacji – otoczenie lasu, cisza i spokój to wartości, które nasi goście cenią szczególnie.

Dziękujemy za pozytywną ocenę czystości oraz profesjonalizmu zespołu recepcji w trakcie zameldowania i wymeldowania. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy nad podnoszeniem jakości świadczonych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 weeks ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Posesja zadbana utrzymana w klimacie atrakcje dla każdego miło spędza się czas i co ważne chce st wrócić Bardzo serdeczna obsługa profasjonalna

Szanowna Pani Anno,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że zadbane otoczenie oraz unikalny klimat miejsca przyczyniły się do udanego wypoczynku. Doceniamy także, że przygotowane atrakcje trafiły w Państwa oczekiwania i sprawiły, że pobyt był przyjemnością, którą chce się powtórzyć.

Jest nam niezmiernie miło, iż profesjonalizm oraz serdeczne podejście naszego zespołu wywarły na Państwu tak dobre wrażenie. Dziękujemy również za wysokie oceny dotyczące czystości pokoju, dogodnej lokalizacji oraz sprawnych procesów zameldowania i wymeldowania.

Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów naszych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 weeks ago (24/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Nie zależało mi na luksusach ale aby poczuć choć trochę atmosferę zamku. Na plus basen

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym zamku.

Cieszymy się, że udało się poczuć wyjątkową atmosferę historycznego miejsca oraz że basen okazał się dla Państwa dodatkowym atutem. To dla nas ważne, by nasi goście mogli zanurzyć się w zamkowym klimacie, niezależnie od wybranego standardu pokoju.

Doceniamy również pozytywną ocenę dotycząca lokalizacji, czystości oraz procesu zameldowania i wymeldowania. Cieszy nas, że dostosowanie pokoju do Państwa potrzeb przebiegło sprawnie i wpłynęło korzystnie na komfort pobytu.

Państwa satysfakcja stanowi dla nas motywację do dalszego doskonalenia oferty i dbałości o detale, które tworzą niezapomniany charakter zamku.

Date of experience: 06/2025

Pobyt w zamku Kliczków był wspaniały I przerósł nasze największe oczekiwania.

Szanowna Pani Agnieszko,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w Zamku Kliczków.

Jest nam ogromnie miło, że doświadczenia związane zarówno z przygotowaniem komnaty, jak i wyjątkową lokalizacją spełniły, a nawet przewyższyły Państwa oczekiwania. Cieszy nas również, że dodatki takie jak kwiaty i wino wpłynęły na jeszcze lepsze wrażenia z pobytu, a komnata została należycie przygotowana na Państwa przyjazd.

Doceniamy pozytywne słowa dotyczące czystości oraz całego procesu zameldowania i wymeldowania. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów obsługi.

By CWIKLINSKI

SUPER JESTEŚMY ZADOWOLENI POLECAMY

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas ogromnie, że byli Państwo zadowoleni z wizyty i polecają nasz obiekt. Szczególnie doceniamy pozytywne oceny dotyczące komfortu pokoju, dogodnej lokalizacji oraz sprawnego procesu zameldowania i wymeldowania.

Dziękujemy także za dobrą ocenę czystości – każda wskazówka jest dla nas cenna i motywuje nas do dalszej pracy nad podnoszeniem standardów.

Państwa zadowolenie jest dla nas największą wartością i inspiruje nas do ciągłego doskonalenia świadczonych usług.

By Przepióra
Date of experience: 06/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.