Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (20/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Pobyt udany choc krotki. Wrazenie pozytywne miejsce warte ponownych odwiedzin.

Date of experience: 07/2025

pokoje absolutnie nie odpowiadające czterem gwiazdkom, widać, że od dawna nie były odświeżane, ogólne wrażania bardzo skromne, nie zachęcające do polecenia lub kolejnego korzystania. Miejsce piękne, ale wnętrza hotelowe pozostawione samym sobie. W drugiej połowie dnia w szatni basenowej kłęby włosów na podłodze. Bardzo zniechęca. Podobnie sufit basenu. To NIE TEN STANDARD. 2+ gwiazdki, ale zdecydowani nie 4

By Adam Antosz
Date of experience: 07/2025

Ogólnie jesteśmy zadowoleni, cena była umiarkowana, mieszkanie w zamku ma swój urok, nie skasowali mnie dodatkowo za parking mimo, że straszyli w komentarzach. Polecam wszystkim.

Date of experience: 07/2025

Pobyt w zamku jest wyjatkowy, mysle, ze podniesienie standardu hotelu pozwoliloby sie poczuc bardziej "zamoznie, krolewsko"

Date of experience: 07/2025

Obsługa była w zdecydowanej większości bardzo miła, obiekt jest piękny, jedzenie było dobre lub bardzo dobre, niestety czystość była fatalna. Ponadto oferta dla dzieci była zła. Skromny i nieciekawy plac zabaw i dmuchańce, które tylko robiły dzieciom nadzieję. Po zbliżeniu się do nich okazywało się, że są potwornie brudne i zapuszczone. Zimna woda w basenie nie pozwalała na dłuższą zabawę. Przy złej pogodzie obiekt zupełnie nie nadaje się dla dzieci.

Szanowna Pani Moniko,

Dziękujemy za szczegółowe podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w Zamku Kliczków. Cieszymy się, że doceniła Pani uprzejmość personelu, piękno obiektu oraz jakość serwowanych dań.

Z żalem przyjmujemy liczne uwagi dotyczące czystości pokoju oraz części wspólnych. Opisane przez Panią niedociągnięcia, takie jak stan pościeli, szlafroków, wykładziny, gniazdek elektrycznych czy nieprawidłowo działających lamp, są dla nas bardzo niepokojące i nie odpowiadają standardom, do których dążymy. Wskazane przez Panią konkretne elementy sprzątania, zarówno w pokojach, jak i w salach jadalnych, będą dla nas wskazówką do dalszego udoskonalania procedur utrzymania czystości.

Zwróciliśmy również uwagę na zgłoszone problemy związane z ofertą dla dzieci. Przykro nam, że plac zabaw oraz dmuchańce okazały się rozczarowujące, a stan tych atrakcji oraz niska temperatura wody w basenie wpłynęły negatywnie na komfort pobytu najmłodszych gości. Rozumiemy, jak ważne są udogodnienia dla rodzin z dziećmi, szczególnie podczas niepogody.

Dziękujemy także za pozytywną ocenę lokalizacji i procesu zameldowania. Jednocześnie wyrażamy ubolewanie z powodu odczuć towarzyszących procedurze wymeldowania – takie sygnały są dla nas motywacją do pracy nad jakością obsługi od początku do końca pobytu.

Każda uwaga, zarówno pochwały, jak i krytyka, stanowią dla nas cenne źródło informacji i są niezbędne do dalszego rozwoju oraz poprawy jakości świadczonych usług.

By JR
Date of experience: 07/2025

Czystosc pokoi oraz obsługa w restauracji przy oczekiwaniu na stolik

Szanowni Państwo,

Dziękuję za podzielenie się swoją opinią oraz wskazanie zarówno pozytywnych aspektów, jak i tych wymagających poprawy podczas pobytu w naszym obiekcie.

Doceniam, że zwrócili Państwo uwagę na sprawną obsługę podczas procesu zameldowania oraz wymeldowania, jak również na dobrą lokalizację. To dla nas ważne informacje, pokazujące które elementy spełniły Państwa oczekiwania.

Z przykrością odnotowuję natomiast uwagi dotyczące czystości pokoju oraz sytuacji z pościelą po przyjeździe. Cieszę się, że udało się rozwiązać ten problem dzięki szybkiej reakcji recepcji, jednak zdaję sobie sprawę, jak niekomfortowe były te pierwsze chwile pobytu. Również czas oczekiwania na stolik w restauracji nie powinien był zakłócać Państwa wrażeń.

Dziękuję za wyrażenie konstruktywnej opinii – każda tego typu sugestia wpływa na rozwój i poprawę jakości naszych usług.

By Pliszka
Date of experience: 07/2025

Świetne miejsce, uroczy apartament.

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas ogromnie, że zarówno urok apartamentu, jak i wyjątkowe otoczenie spełniły Pani oczekiwania i wpłynęły na satysfakcję z wizyty.

Dziękujemy za docenienie komfortu pokoju, dogodnej lokalizacji oraz sprawnego przebiegu procesów zameldowania i wymeldowania. Wysoka ocena czystości jest dla nas równie ważna i motywuje do dalszego doskonalenia naszych usług.

Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą wartość i inspiruje nas do ciągłego podnoszenia standardów oferowanych w Zamku Kliczków.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 months ago (17/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Było bardzo bardzo fajnie.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że całe doświadczenie okazało się dla Państwa wyjątkowo udane, a wszystkie najważniejsze aspekty wizyty – pokój, lokalizacja oraz czystość – spełniły oczekiwania. Pozytywne oceny dotyczące sprawnego procesu zameldowania i wymeldowania są dla nas równie ważne i stanowią potwierdzenie wysokiego standardu obsługi.

Państwa satysfakcja motywuje nas do dalszego rozwijania oferty i dbania o najwyższą jakość usług dla naszych gości.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 months ago (17/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Ogólnie bardzo sympatycznie. Obsługa restauracji uprzejma i życzliwa. Jedyna rysa na na tym pozytywnym wrażeniu powstała w kontakcie z recepcją w sprawie basenu. Wieczorem gdy pytaliśmy, od której czynny jest basen, dostaliśmy informację, że od godz. 8.00. Gdy przyszliśmy o 8.00 okazało się, że do godz. 10.00 jest przerwa techniczna i pani poinformowała nas, że ta informacja jest na małym informatorze w pokoju. Nie doczytaliśmy tego co małym drukiem bo polegaliśmy na informacji uzyskanej wieczorem. Gdy przyszliśmy na godz. 10.00 okazało się, że basen jest zarezerwowany do 13.45 przez kolonię ale tej informacji nie dostaliśmy kiedy byliśmy rano. Pani powiedziała, że do wszystkich gości został wysłany SMS z tą informacją. Ja niestety nie dostałem tego SMS-a o czym poinformowałem panią na recepcji. W całej tej sytuacji nie usłyszałem nawet "przepraszam".

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że komfort pokoju, wysoki standard czystości oraz dogodna lokalizacja spełniły Państwa oczekiwania. Również pozytywne słowa o uprzejmości i życzliwości obsługi restauracyjnej są dla nas niezwykle ważne i stanowią potwierdzenie starań naszego zespołu.

Z przykrością odnotowujemy jednak sytuację związaną z niepełną informacją na temat dostępności basenu i komunikacją po stronie recepcji. Zdajemy sobie sprawę, jak istotne jest, aby goście mogli w pełni swobodnie korzystać ze wszystkich udogodnień, a ewentualne zmiany i rezerwacje były jasno przekazywane. Brak pełnej informacji oraz przeprosin ze strony personelu są dla nas istotną wskazówką do dalszego doskonalenia jakości obsługi.

Każda taka opinia to dla nas cenna wskazówka, która pomaga nam lepiej odpowiadać na oczekiwania naszych gości oraz skutecznie eliminować niedogodności, z jakimi mogą się spotkać podczas pobytu.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 months ago (16/07/2025)

Miły pobyt, piękne otoczenie

Szanowny Panie Mirosławie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym obiekcie.

Cieszy nas, że uznał Pan otoczenie zamku za piękne i docenił ogólne wrażenia z pobytu.

Jesteśmy wdzięczni za wysokie oceny pokoju, lokalizacji, czystości oraz sprawności procesów zameldowania i wymeldowania. Państwa satysfakcja jest dla nas bardzo ważna i motywuje nas do dalszego doskonalenia naszej oferty, by każda wizyta była okazją do wypoczynku w wyjątkowym miejscu.