Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Łukaszuk
Reviewed: 2 months ago (16/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Cudowny wyjazd w cudownym miejscu :)

By Orłowska
Reviewed: 3 months ago (14/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Pozytywnie, byliśmy w styczniu a było ciepło,mimo tego że pokoje są duże

By Gość
Reviewed: 3 months ago (14/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Wrażenia bardzo dobre - adekwatne do tego czego się spodziewaliśmy

By Wierus
Reviewed: 3 months ago (13/01/2026)

Wszystko było super.

Reviewed: 3 months ago (12/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Super wypoczynek i zaskakująco wiele atrakcji zarówno w zamku jak i okolicy

Reviewed: 3 months ago (11/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Wur hatten ein schönes Wochenende. Abendessen hätte für meinen Mann etwas mehr sein können

Reviewed: 3 months ago (11/01/2026)
Date of experience: 01/2026

To nasz 2 pobyt u Państwa w Zamku i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pewnie wkrótce znów odwiedzimy to miejsce. Jeżeli chodzi o ostatni pobyt to zarezerwowałem pokój 401 - komnatę Hrabiego dla rodziców - seniorów. Rodzice nie sprawdzili lodówki z napojami z listą na kartce. Nie korzystali z lodówki na koniec pobytu okazało się, że brakowało orzeszków. Więc proszę obsługę o sprawdzanie stanu lodówki przed wydaniem klucza nocującym. Byliśmy u Państwa z naszym psem. Przy pierwszym pobycie w 2025 roku podczas wychodzenia z samochodu podleciał do nas na parkingu pies (rudy) prawdopodobnie ze wsi. Nasz pies nie lubi takich sytuacji. Drugi mały incydent był przy recepcji. Na zewnątrz przy stoliku siedział Pan z psem bez smyczy. Pies ruszył w naszą stronę. Nic specjalnego się nie wydarzyło. Ale jak już wspomniałem mój pies w takich sytuacjach (na smyczy) staje w naszej obronie. Pan grzecznie przeprosił za sytuację. Więc temat zapomniany. No i trzeci przypadek kiedy pies podleciał do nas. W parku podbiegł owczarek niemiecki biegający luzem bez nadzoru. Z tego co ustaliłem był to pies z Folwarku. Nie było kontaktu między psami ale najadłem się trochę strachu. Podczas pobytu w styczniu 2026 nie było żadnych incydentów z psami biegającymi bez opieki. Może dlatego, że to zima. Ale na przyszłość przydałoby się zrobić grzecznie porządek z psami biegającymi bez opieki. Do zobaczenia. Daniel

By Monika
Reviewed: 3 months ago (08/01/2026)
Date of experience: 01/2026

We had a wonderful stay. The room was excellent — very comfortable, spacious and clean. The surroundings of the castle are amazing, peaceful, and perfect for relaxing. Breakfast was absolutely fantastic, with a great selection and very high quality. We would especially like to express our gratitude to Kamila, the waitress in the restaurant. Even after 10:00 p.m., she went out of her way to help us and did something truly extra. Her kindness, professionalism, and positive attitude made our evening unforgettable. Thank you for a great stay — we will definitely remember this place and come back again.
*Bathroom should be renovated.

Szanowna Pani Moniko,

Razem z całym zespołem Zamku Kliczków serdecznie dziękuję za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Bardzo się cieszę, że czas spędzony w naszym obiekcie był dla Państwa tak udany, a pokój spełnił oczekiwania pod względem komfortu, przestronności i czystości. Satysfakcja Gości oraz możliwość odpoczynku w spokojnym otoczeniu zamku są dla nas niezwykle ważne. Cieszy nas również, że śniadania i ich różnorodność przypadły Państwu do gustu.

Dziękuję za docenienie naszej obsługi, zwłaszcza uprzejmej i profesjonalnej postawy personelu restauracji. Szczególnie ważne jest dla nas, że atmosfera tworzona przez nasz zespół przyczyniła się do wyjątkowych wspomnień z pobytu.

Mamy nadzieję, że ponownie wybiorą Państwo Zamek Kliczków podczas przyszłych podróży i pozostaną z nami kolejne niezapomniane wspomnienia.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 months ago (07/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Brudne, stare wykładziny, nawet środek do dezynfekcji nie zamaskował zapachu mokrej sierści i moczu. Kiepski room service - brak ścielenia łóżka, wymiany brudnych naczyń w pokoju (Kubów, szklanek). Muzka przy śniadaniu raczej przeszkadzała niż umilała posilek. Wolałabym aby opłata parkingowa była doliczana do ogólnej ceny pobytu niżeli naliczana osobno - biorąc pod uwagę, że do obiektu trudno dostać się w inny sposób niż samochodem...sam obiekt bardzo ładny, z historycznym klimatem, przepyszne posiłki, zarówno śniadania jak i obiadokolacje, przemiła proaktywna obsługa.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcony czas na tak szczegółowe przedstawienie swoich doświadczeń z pobytu w naszym zamku. Państwa opinia zawiera wiele ważnych aspektów, które pomagają nam jeszcze lepiej rozumieć oczekiwania naszych gości.

Z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące czystości wykładziny, zapachu w pokoju oraz niedociągnięć w zakresie serwisu sprzątającego i wymiany naczyń. Rozumiemy, jak istotny jest komfort podczas pobytu, zwłaszcza w przypadku podróżowania z dzieckiem. Państwa odczucia i spostrzeżenia będą dla nas cennym punktem wyjścia do dalszych działań mających na celu podniesienie standardów czystości i utrzymania pokoi. Zwróciliśmy również uwagę na opisane niedogodności związane z butelką na podwórzu oraz opłatą parkingową – tego typu sugestie są dla nas istotne i wnikliwie je przeanalizujemy.

Cieszymy się, że docenili Państwo wyjątkową lokalizację naszego obiektu, zabytkowy klimat, a także wysoką jakość posiłków i zaangażowanie obsługi. Satysfakcja z procesu zameldowania i wymeldowania jest dla nas równie ważna, dlatego z radością przyjmujemy pozytywny odbiór tych elementów pobytu.

Państwa szczegółowa opinia oraz zgłoszone sugestie są nieocenionym źródłem wiedzy, dzięki któremu możemy stale podnosić jakość świadczonych usług oraz komfort gości.

By Henryk
Reviewed: 3 months ago (07/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Ogólnie było bardzo miło i przyjemnie, posiłki były smaczne, ciepłe,obsługa miła i uśmiechnięta.

Szanowny Panie Henryku,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz za wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Jest nam bardzo miło, że atmosfera, jakość posiłków i zaangażowanie naszego zespołu wpłynęły na pozytywne wrażenia z wizyty. Satysfakcja gości oraz ich poczucie komfortu są dla nas niezwykle ważne. Państwa uznanie jest dla nas dużą motywacją do nieustannego dbania o wysoki standard usług. Zapraszamy serdecznie do ponownej wizyty.