Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Gość z Poznania
Reviewed: 2 years ago (29/05/2023)
Date of experience: 05/2023

miejsce nie zapewnia odpoczynku w weekendy, dobre miejsce na zwiedzanie okolicy

Reviewed: 2 years ago (28/05/2023)
Date of experience: 05/2023

bardzo pozytywne. wspaniały obiekt i sceneria, gratulacje dla właściciela. Niestety jedna panienka w recepcji (w okularach) niekompetentna i nieuprzejma. Ale ogólnie super.

By Izdebski
Reviewed: 2 years ago (28/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Jesteśmy po ogromnym wrażeniem hotelu, jednak brak reakcji obsługi (na pozostawiające wiele do życzenia zachowanie rodzin z małymi dziećmi (spożywanie posiłków, basen) jest dla nas niezrozumiałe. Nie tylko rodzice tych dzieci przyjeżdzają do Państwa wypocząć. Również my, małżenstwa, które ten etap życia mają już za sobą, a też dzieci wychowywały ( nie chowały). Zachowanie ich podczas spożywania posiłków, zachowanie w strefie relaksu-na basienie, a co za tym idzie respektowanie regulaminu (dzieci do 20:00).Oczywiście jest dla nas zrozumiałe, że wszyscy są dla Was klientami, ale pewne rzeczy należy egzekfować. P.S. to nie tylko nasza opinia.

Reviewed: 2 years ago (27/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Pobyt bardzo fajny. Pokój Super. Śniadanie Super.

Reviewed: 2 years ago (26/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Ogólne wrażenie pobytu z pakietem SPA jak najbardziej pozytywne. Mogę śmiało polecić pobyt w Zamku Kliczków. Będziemy miło wspominać pobyt. Jednak żeby nie było zbyt cukierkowo, to mam kilka drobnych uwag: bagaże trzeba taszczyć od parkingu do zamku a następnie po niezliczonych zamkowych schodach (teoretycznie można by podjechać od strony parkingu płatnego i skorzystać z windy, ale o windzie nikt nie informował a brama na ten parking była zamknięta), zdażyło się, że na trzy ekspresy do kawy, czynny był jeden i to w trybie „agonalnym”. Dopiero po proteście kolejkowiczów do kawy zainteresowano się problemem i wezwano serwis, który je usprawnił. Na basenie był problem z jedną z malutkich saun, który rownież został rozwiązany. Nie działały bicze wodne i inne atrakcje. O uzupełnienie kawy czy herbaty w pokoju też czasem trzeba się było upomnieć. Te incydentalne problemy nie powodowały zmiany pozytywnego wrażenia z całości pobytu.

Reviewed: 2 years ago (25/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Cudowny wypoczynek wspaniałe miejsce, polecam wszystkim

Reviewed: 2 years ago (24/05/2023)
Date of experience: 05/2023

dobre, jesteśmy już kolejny raz jesienią i wiosną najpiękniej

Reviewed: 2 years ago (24/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Sehr schönes Hotel. Bad sehr kalt, hier wäre eine Elektroheizung angebracht. Bar ist nicht gemütlich, wenig Ambiente und Service.

Reviewed: 2 years ago (21/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Wunderschönes Schloss in einer tollen Lage mit einem klasse Spa.

By JN
Reviewed: 2 years ago (21/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Bardzo ładny zamek, bardzo miła obsługa i bardzo fajne SPA. Gorąco polecam.