Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Date of experience: 05/2023

Bardzo miły pobyt. Rezerwację mieliśmy w Folwarku ale z powodu rezerwacji dla grupy mlodzieży przeniesiono nas do zamku Bardzo dobrze, bo jednak Folwark nie spełnilby naszych oczekiwań.

Date of experience: 05/2023

Spokojnie , bez zbędnego zgiełku, możliwość zwiedzenia zamku z przewodnikiem , dobre jedzenie , ogólnie piękne miejsce

80+ years
Date of experience: 05/2023

Ausreichend. Im TV gab es nur 2 polnisch Programme. Für internationale Gäste sollten aber via Satellit auch ausländische Programme empfangbar sein.
Der Minikühlschrank ist positiv, kann aber in dem Schrank nicht kühlen weil dieser geschlossen ist weshalb der Luftaustausch zum Kühlen des Kühlmittels auf der Rückseite des Kühlschrankes fehlt. Die Rückseite des Schränkchens muß offen sein damit der Kühlschrank arbeiten kann.

By Koch, Hans-Joachim
Reviewed: 2 years ago (11/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Sehr gute Vorbereitung, freundliche Mitarbeiter an der Reception, Bestellung der Kutschfahrt hat geklappt, als wir Probleme mit den Geldautomaten im Durchgang bei Ihnen hatten, versuchte uns die Reception und der Manager zu helfen, 500 ZTL standen zur Abbuchung, es kam aber kein Geld aus dem Automaten. Inzwischen ist die Sollstellung bei unserem Konto auch gelöscht. Ich habe deshalb so lange mit meinem Dank gewartet. Wir kommen gerne wieder, auch mit Busgruppen.

By Tim
Alone
Reviewed: 2 years ago (11/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Room food and location above average.
Service, we'll lots of room for improvement

By Tomaś
Reviewed: 2 years ago (10/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Piękny zamek gdzie są wszystkie udogodnienia hotelu. Pomimo że znajduje się na uboczu wszystko mamy na miejscu i tak naprawdę nie trzeba nigdzie wychodzić aby miło spędzić czas.

By Paweł. K
Reviewed: 2 years ago (09/05/2023)

Bardzo pozytywnie. Polecam

Reviewed: 2 years ago (09/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Miły, dobrze przygotowany pobyt weekendowy z dużą ilością atrakcji, i to pomimo nienajlepszej pogody

By Duras
Reviewed: 2 years ago (08/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Choć mało jest w zamku z oryginalnego wystroju, ponieważ został rozkradziony przez faszystów i później kacapów, to odbudowa robi wrażenie, świetny klimat, idealne miejsce na każdy odpoczynek, czy to we dwoje czy z dziećmi. Spa, basen z saunami, klub ze stołami bilardowymi czy folwark ze stadniną koni zapewniły nam rozrywkę na cały weekend, polecam nocne zwiedzanie z grupą sympatycznych przewodników. Trafiliśmy jeszcze na końcówkę majówkowej imprezy więc atrakcji było na tyle, że nie przyszło nam do głowy gdziekolwiek się stąd ruszać. Śniadania bardzo urozmaicone, obiadokolacje podane do stolika, ale również klika potraw do wyboru, wszystko smaczne i na dodatek serwowane w klimatycznych salach zamkowych. Przyjemnie spędzony czas, polecam.

By Klimczak
Reviewed: 2 years ago (08/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Obsługa hotelu bardzo miła zwłaszcza panie pokojowe . Czysto i smacznie. Basen rewelacja, jedyny chyba w Polsce z tak ciepłą wodą. Szkoda tylko, że pokoje są słabo wytłumione-słychać wyrażnie rozmowy gości z sąsiednich pokoi. Ogólnie na 5 ,godny polecenia.