Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Trociuk
Date of experience: 07/2025

Zamek ciekawy jako miejsce noclegu

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że uważają Państwo nasze miejsce za interesujące oraz że doświadczenie noclegu w historycznym obiekcie okazało się dla Państwa atrakcyjne. Dziękujemy również za pozytywne oceny dotyczące komfortu pokoju, lokalizacji oraz procesów zameldowania i wymeldowania, które są dla nas bardzo ważne.

Z przykrością przyjmujemy uwagę dotyczącą sprzątania pokoju, wymiany pościeli oraz ścielenia łóżek podczas dłuższego pobytu. Takie sygnały są dla nas niezwykle istotne i pozwalają nam podejmować działania mające na celu poprawę standardów świadczonych usług. Każda wskazówka jest dla nas cenna w codziennej pracy i motywuje do dalszego doskonalenia oferty.

Dziękujemy za poświęcony czas na przekazanie opinii, która umożliwia nam stałe podnoszenie jakości pobytu naszych gości.

By fijolek

ciekawa historia zamku

Szanowni Państwo,

Dziękuję za podzielenie się opinią oraz wskazanie zarówno elementów, które wywarły pozytywne wrażenie, jak i tych wymagających poprawy w czasie pobytu w naszym obiekcie.

Cieszy mnie, że historia zamku zwróciła Państwa uwagę – wyjątkowe dziedzictwo tego miejsca od lat stanowi ważny punkt naszej oferty.

Zwracam szczególną uwagę na zgłaszane uwagi dotyczące czystości, a także stanu podłogi w pokoju. Przykro mi, że nie wszystkie aspekty pobytu spełniły Państwa oczekiwania.

Doceniam również pozytywne oceny procesu zameldowania i wymeldowania. Każda przekazana sugestia pozwala nam jeszcze lepiej dostosowywać nasze usługi do potrzeb gości.

Date of experience: 07/2025

Bardzo przyjemny pobyt, piękny obiekt, przez weekend nie ma potrzeby aby wyjeżdżać dalej - wystarczą spacery, wizyty w folwarku, restauracji, kawiarni czy na basenie. Pyszne różnorodne śniadania z możliwością zjedzenia posiłku na jednej z kilku pięknych zamkowych sal. Obiadokolacja również w pięknej sali z możliwością wyboru spośród kilku codziennie innych pozycji z karty. Warto już na początku pobytu skorzystać ze zwiedzania z przewodnikiem aby poznać sekrety zamku czy odkryć przejścia między obiektami. Niesamowite wrażenie robi sklepik z pamiątkami oraz hol i kawiarnia gdzie podziwiać możemy jak również zakupić piękne dzieła sztuki - obrazy czy rzeźby. Bardzo komfortowy basen gdzie można naprawdę odpocząć na leżakach przy relaksującej muzyce lub popływać w przestronnym basenie. Na pewno wrócimy.

Szanowna Pani Aneto,

Dziękujemy serdecznie za tak szczegółowe i entuzjastyczne podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w Zamku Kliczków.

Cieszy nas, że wyjątkowa atmosfera zamku, bogactwo dostępnych atrakcji oraz możliwość aktywnego wypoczynku bez konieczności opuszczania obiektu przypadły Państwu do gustu. Miło nam również, że urozmaicone śniadania i obiadokolacje serwowane w historycznych salach spełniły Państwa oczekiwania i pozostawiły miłe wspomnienia.

Doceniamy, że zwrócili Państwo uwagę na doświadczenie ze zwiedzania zamku z przewodnikiem, a także na ekspozycje dzieł sztuki dostępne w naszym sklepiku, holu oraz kawiarni. Satysfakcja z relaksu na basenie oraz pozytywne oceny komfortu pokoju, lokalizacji, czystości i sprawności obsługi podczas zameldowania oraz wymeldowania mają dla nas ogromną wartość.

Państwa deklaracja powrotu to dla nas najlepsza rekomendacja i motywacja do dalszego rozwijania naszego obiektu, aby każdy kolejny pobyt był równie satysfakcjonujący.

Date of experience: 07/2025

Wrażenia bardzo pozytywne jedynie co powinno być zmienione zajęcia kolonijne nie powinny być wykonywane na stołach bilardowych biorąc pod uwagę że zupełnie nie służa do gry tylko do nauki magii więc można by było je przeprowadzać w salach rycerskich lub innych salonikach szczególnie kiedy pada i inni goście mogliby w tym czasie korzystać z tych sal co nie umniejszałoby prowadzenia zajęć dla dzieci

Szanowna Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz wysokimi ocenami dotyczącymi pobytu w naszym obiekcie.

Cieszy nas, że czas spędzony w zamku pozostawił po sobie pozytywne wrażenia, a komfort pokoju, czystość, lokalizacja oraz sprawność procesu zameldowania i wymeldowania spełniły Pani oczekiwania.

Doceniamy również konstruktywną uwagę na temat organizacji zajęć kolonijnych. Zwrócenie uwagi na sposób wykorzystania stołów bilardowych w czasie zajęć dla dzieci oraz sugestia dotycząca przeniesienia tych aktywności do innych sal są dla nas bardzo cenne. Rozumiemy, jak ważna jest możliwość swobodnego korzystania z dostępnych atrakcji dla wszystkich gości, szczególnie w sytuacji niekorzystnej pogody.

Wszystkie przekazane przez Panią sugestie pomagają nam w jeszcze lepszym dopasowywaniu przestrzeni zamku do potrzeb naszych gości oraz udoskonalaniu codziennej organizacji.

Państwa satysfakcja i poczucie komfortu stanowią dla nas priorytet, dlatego jesteśmy wdzięczni za tak szczegółową opinię oraz zaufanie.

By Sykuła
Date of experience: 07/2025

Obiekt piękny pan w barze super
Restauracja dobra

Nie wszystko na śniadaniu było dostępne

Date of experience: 07/2025

Spędziliśmy w tym miejscu trzy dni. Mimo złej aury pobyt był bajeczny. Przemiła obsługa, przepyszne jedzonko, wszystko oceniam na max gwiazdek., Bardzo chętni wrócę do zamku na krótki pobyt.

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie maksymalnych ocen za pobyt w naszym zamku.

Cieszy nas, że pomimo niesprzyjającej pogody udało się Państwu spędzić trzy dni w bajecznej atmosferze. Szczególnie doceniamy słowa uznania dla pracy zespołu i jakości serwowanych dań, które przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wizyty.

Dziękujemy także za wyróżnienie komfortu pokoju, czystości, dogodnej lokalizacji oraz sprawnych procesów zameldowania i wymeldowania. Deklaracja chęci powrotu jest dla nas najlepszą motywacją do ciągłego podnoszenia standardów świadczonych usług.

By Kozaczyk
Date of experience: 07/2025

Bardzo mile i przyjemnie spędzony czas pomimo nieciekawej pogody byliśmy pod wrażeniem pięknie utrzymanego obiektu oraz bardzo miłej obsługi pracowników zamku chętnie polecimy znajomym

Szanowna Pani Edyto,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie najwyższych ocen dotyczących pobytu w naszym zamku.

Jest nam niezwykle miło, że pomimo niesprzyjającej aury czas spędzony w naszym obiekcie upłynął w przyjemnej atmosferze, a piękno i utrzymanie zamku, jak również uprzejmość naszego zespołu zostały przez Państwa docenione.

Państwa wysokie noty za komfort pokoju, czystość, lokalizację oraz sprawny przebieg zameldowania i wymeldowania są dla nas ogromną motywacją do dalszego podnoszenia standardów obsługi. Szczególnie cieszy nas deklaracja polecenia nas znajomym – to dla nas największe wyróżnienie. Państwa zadowolenie traktujemy jako najważniejszy wyznacznik jakości naszych usług.

Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Szanowna Pani Elżbieto,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz najwyższą oceną pobytu w naszym obiekcie.

Bardzo nas cieszy, że zarówno czystość pokoju i łazienki, jak i komfort pobytu spełniły Państwa oczekiwania. Pozytywne słowa na temat sprawnego zameldowania oraz uprzejmości personelu są dla nas niezwykle ważne i stanowią potwierdzenie starań naszego zespołu.

Państwa satysfakcja oraz zadowolenie są dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług. Dziękujemy za tak miłą opinię i cieszymy się, że pobyt pozostawił wyłącznie pozytywne wrażenia.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 months ago (12/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Zamek piękny, bywałem w nim wiele razy. Jednakże pokoje, infrastruktura zużyta, wymagający remontu. Parkingi w błocie, pokoje nieposprzątane.

Alone
Reviewed: 3 months ago (10/07/2025)
Date of experience: 07/2025

I didn't expect a plastic zoo in the swimming pool, a pool open for day-time tourists, 50 wizzards, a lot of children, polish spoken only or almost only. I don't think the hotel is thought of as international.