Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Alone
Reviewed: 3 months ago (10/07/2025)
Date of experience: 07/2025

I didn't expect a plastic zoo in the swimming pool, a pool open for day-time tourists, 50 wizzards, a lot of children, polish spoken only or almost only. I don't think the hotel is thought of as international.

Reviewed: 3 months ago (09/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Bardzo klimatyczne miejsce. Przyjemny pobyt.

Szanowny/a Szafara,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką oceną. Cieszy nas, że docenili Państwo wyjątkowy klimat naszego obiektu oraz miłą atmosferę podczas pobytu.

Jesteśmy wdzięczni za pozytywne uwagi dotyczące pokoju oraz przebiegu procesów zameldowania i wymeldowania. Opinie naszych Gości są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do dalszego rozwoju.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 months ago (07/07/2025)
Date of experience: 07/2025

Wspaniale, zapoznaliśmy się z szopami praczami, mieszkają pod dachem a widać je z 225 :)

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za przesłanie swojej opinii oraz najwyższą ocenę pobytu w naszym zamku.

Z radością przyjmujemy informację, że pobyt dostarczył Państwu wyjątkowych wrażeń i pozwolił na poznanie niespodziewanych mieszkańców zamku – szopów praczy, które często rozbudzają ciekawość naszych gości. Cieszymy się, że widok zza okna pokoju 225 okazał się dodatkową atrakcją podczas wizyty.

Doceniamy pozytywne noty za komfort pokoju, czystość i lokalizację obiektu. Dziękujemy również za przekazane oceny procesów zameldowania i wymeldowania – sprawny przebieg tych czynności jest dla nas niezwykle ważny. Państwa satysfakcja motywuje nas do dalszego podnoszenia standardów obsługi.

By MD RA
Reviewed: 3 months ago (04/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Agradable con reparos por las condiciones de la habitación

Estimado huésped:

Gracias por compartir sus comentarios y valoraciones detalladas. Nos complace recibir sus comentarios positivos sobre nuestra ubicación y la eficiencia de nuestros procesos de check-in y check-out.

Le pedimos disculpas por sus comentarios sobre las comodidades de la habitación, el olor y el estado del baño. Le aseguramos que tomamos sus comentarios muy en serio y los utilizamos para mejorar nuestros estándares de servicio y la comodidad de su estancia.

Atentamente,
Gerente General
By Evy Tengesdal
Reviewed: 3 months ago (03/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Bra. Fint rom og hyggelig personal

Dear Mrs. Evy Tengesdal,

Thank you very much for sharing your feedback and for your high rating of the cleanliness and the check-in and check-out process. We are glad that you appreciated our friendly approach and the standard of the room.

We paid particular attention to your suggestion about more keys - such feedback is very valuable to us and helps us better meet the needs of our guests.

We also appreciate your honesty regarding the location of the property. We strive to make every stay as comfortable as possible, so we appreciate all your suggestions.

Yours sincerely,
General Manager
By WZ
Reviewed: 3 months ago (01/07/2025)
Date of experience: 06/2025

Polecam, Można się poczuc jak współwłaściciel zamku

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią i wysokimi ocenami dotyczącymi pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że mogli Państwo poczuć wyjątkowy klimat tego miejsca oraz docenili przestronność i komfort pokoju, a także atrakcyjne położenie obiektu w pobliżu terenów spacerowych oraz dogodną lokalizację względem Bolesławca i granicy.

Dziękujemy również za wyróżnienie poziomu czystości oraz sprawnego przebiegu procesów zameldowania i wymeldowania. Państwa zadowolenie jest dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.

By Wróbel
Reviewed: 3 months ago (29/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Pobyt super. Tego potrzebowałem.

Szanowny Panie Rafale,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat pobytu w naszym zamku.

Cieszymy się, że wizyta spełniła Pana oczekiwania i przyczyniła się do udanego wypoczynku. Szczególnie miło nam, że pokój został oceniony jako czysty i pachnący, a także że czystość całego obiektu została przez Pana doceniona.

Dziękujemy za uwagę dotyczącą braku małej lodówki w pokoju – każdy taki sygnał jest dla nas bardzo cenny i umożliwia dalsze podnoszenie standardów. Państwa wysokie oceny lokalizacji oraz procesu zameldowania i wymeldowania są dla nas potwierdzeniem dobrze wykonywanej pracy.

Pana satysfakcja stanowi dla nas największą motywację do dalszego doskonalenia usług oferowanych w Zamku Kliczków.

By echtpaar met pensioen
Reviewed: 3 months ago (27/06/2025)
Date of experience: 06/2025

prachtige locatie, heerlijk eten, veel te zien

Reviewed: 3 months ago (27/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu w państwa hotelu.Obsługa personelu bardzo miła i serdeczna.Dotyczy ta ocena całego personelu hotelu i restauracji.Wielkie dzięki za tak kompetentną załogę.

By krupka
Reviewed: 3 months ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

nasze ogólne wrażenia z pobytu w zamku są rewelacyjne i niezapomniane , z całego serca dziękuję mojemu synowi i synowej za przecudny prezent którym nas obdarowali ponieważ mogliśmy przenieść się w przepiękną historię czasów królewskich i poczuć ten klimat mieszkając w komnacie zamkowej , gorąco polecam każdemu wybrać się do zamku w kliczkowie i spędzić tutaj wspaniałe chwile

Szanowna Pani Elżbieto,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się tak wyjątkowymi wrażeniami z pobytu w Zamku Kliczków.

Jesteśmy ogromnie wdzięczni, że pobyt w naszym obiekcie okazał się dla Państwa niezapomnianym doświadczeniem i pozwolił przenieść się w niezwykłą atmosferę dawnych czasów. Cieszy nas, że komnata spełniła Państwa oczekiwania pod względem wystroju i klimatu.

Doceniamy również słowa uznania dotyczące lokalizacji – otoczenie lasu, cisza i spokój to wartości, które nasi goście cenią szczególnie.

Dziękujemy za pozytywną ocenę czystości oraz profesjonalizmu zespołu recepcji w trakcie zameldowania i wymeldowania. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszej pracy nad podnoszeniem jakości świadczonych usług.