Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (01/03/2026)
Date of experience: 02/2026

Bardzo piękne miejsce z klimatem

Reviewed: 4 months ago (26/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Wrócimy, jeśli nadarzy się ku temu okazja.

Reviewed: 4 months ago (26/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Piękny zamek. Bardzo dobre jedzenie. Zaskoczeniem była muzyka na żywo podczas kolacji. Pani z pięknym głosem, piosenki francuskie i akompaniament fantastyczny. Przemiła obsługa hotelu. Super SPA - masaż dla dwojga to strzał w dziesiątkę :) Niestety mocno się zawiedliśmy basenem i saunami. Na tak duży obiekt 2 maluśkie 2 osobowe sauny to stanowczo za mało. Godzina dla dorosłych 20-21 nie do końca sie sprawdzają, dzieci przebywały na basenie w tym czasie. zbyt mala jest też ilość leżaków wokół basenu.

Reviewed: 4 months ago (25/02/2026)
Date of experience: 02/2026

To juz nie był pierwszy nasz pobyt na zamku i możliwe, że nie ostatni - generalnie zadowoleni, jedyny większy minus to lokalizacja przy dłuższym pobycie alby urozmaicać urlop trzeba daleko jeździć.

<20 years
Reviewed: 4 months ago (24/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Wnuk uwielbia zamkową atmosferę, byliśmy 2 raz w okresie ferii zimowych. W pokojach i na basenie bardzo ciepło. Każdy może znaleźć coś dla siebie, śniadania wyborne, ogromna różnorodność produktów, obiadokolacje wystarczające, smaczne (2 dania do wyboru). Bardzo miła obsługa. Nie ma problemu z parkingiem (dodatkowo płatny), można naładować samochód elektryczny. Ogólnie pozytywnie oceniam pobyt i polecam to miejsce tym, którzy cenią sobie atmosferę odmienną od hotelowych resortow, kontakt z naturą i spokój.Gorąco polecam również Muzeum Ceramiki w Bolesławcu.

By Kamieniarz
Date of experience: 02/2026

Wspaniały klimat, miła obsługa.

Date of experience: 02/2026

Super pobyt, jedzenie bardzo dobre, miła oobsługa hotelowa.
Minusem jest bardzo słaby internet i płatne szlafroki 50 zł. oferta bezzwrotna.

By Robert BECK
Date of experience: 02/2026

Miejsce super do spędzenia w gronie znajomych, rodzinnym czy nawet na zwykły relaks. dużo do życzenia daje brak oddbieranych telefonów na recepcji i stan techniczny basenu - sufitu oraz czystości wody w nim. brakuje ewidenstnie dużego jacuzzi.

Reviewed: 4 months ago (22/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Przepyszne jedzenie polecamy z czystym sumieniem.
Bardzo miła obsługa.

Reviewed: 4 months ago (21/02/2026)

Super odrestaurowany historyczny obiekt