Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (09/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Miły, dobrze przygotowany pobyt weekendowy z dużą ilością atrakcji, i to pomimo nienajlepszej pogody

By Duras
Date of experience: 05/2023

Choć mało jest w zamku z oryginalnego wystroju, ponieważ został rozkradziony przez faszystów i później kacapów, to odbudowa robi wrażenie, świetny klimat, idealne miejsce na każdy odpoczynek, czy to we dwoje czy z dziećmi. Spa, basen z saunami, klub ze stołami bilardowymi czy folwark ze stadniną koni zapewniły nam rozrywkę na cały weekend, polecam nocne zwiedzanie z grupą sympatycznych przewodników. Trafiliśmy jeszcze na końcówkę majówkowej imprezy więc atrakcji było na tyle, że nie przyszło nam do głowy gdziekolwiek się stąd ruszać. Śniadania bardzo urozmaicone, obiadokolacje podane do stolika, ale również klika potraw do wyboru, wszystko smaczne i na dodatek serwowane w klimatycznych salach zamkowych. Przyjemnie spędzony czas, polecam.

By Klimczak
Date of experience: 04/2023

Obsługa hotelu bardzo miła zwłaszcza panie pokojowe . Czysto i smacznie. Basen rewelacja, jedyny chyba w Polsce z tak ciepłą wodą. Szkoda tylko, że pokoje są słabo wytłumione-słychać wyrażnie rozmowy gości z sąsiednich pokoi. Ogólnie na 5 ,godny polecenia.

By Iwona
Date of experience: 05/2023

Jestem bardzo zadowolona, choć szkoda, że pokój trochę ciemny, przy schodach(odgłosy)

By Dietmar Frondorf
Date of experience: 05/2023

Wir waren vor mehr als 10 Jahren schon mehrmals in Zamek Kliczków zu Gast und waren etwas überrascht, dass es nicht mehr so Gastfreundlich und ansprechen war wie damals.

Reviewed: 3 years ago (07/05/2023)
Date of experience: 05/2023

klimatyczne miejsce i bardzo dobra organizacja

Reviewed: 3 years ago (06/05/2023)
Date of experience: 01/2023

Obiad beznadziejny, według kucharza rumsztyk to kotlet mielony, krokiet ziemniczany to tłuczone ziemniaki uformowane w kotlet i usmażone.,ogolnie ze smakiem słabo, nie polecam.

Reviewed: 3 years ago (05/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Majówka udana,ale niestety obiadokolacje wydawane letnie ,ziemniaki z bemara bardzo nie dobre,pomimo zwracanych uwag brak reakcji kelnerzy tylko podawają i tłumaczą że wszystko jest w podgrzewaczach.To duży minus dla państwa działalności takie czasy brak personelu profesjonalnego skutkuje takimi efektami

Reviewed: 3 years ago (04/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Mała uwaga, brak wanny SPA - wanny z hydromasażem, mimo, że jest basen to prawie nikt z niego nie korzysta. Takie urządzenie jest znakomitym uzupełnieniem strefy relaksu, zdecydowanie atrakcyjniejsze niż drogie w utrzymaniu sauny.

Reviewed: 3 years ago (04/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Wspaniale miejsce,piękne otoczenie,relax,basen,sauna itd dla ciała i ducha