Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (03/04/2025)
Date of experience: 03/2025

ogólne wrażenie to takie sobie. Tereny wokół zamku i folwarku super. Dużo spacerowaliśmy. Śniadania i obiadokolacje były bardzo dobre. W pierwszy dzień pobyty (tj. w piątek) trafiliśmy na nieuprzejmą panią kelnerkę, ale sobie poradziliśmy i pani trochę zmieniła swój ton. Uważam, że basen jest stosunkowo za mały co do ilości osób przebywających w Zamku(chodzi mi o weekend). w sobotę wieczorem chciałam skorzystać z basenu, ale musiałam wycofać się w basenie ciasno.

Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że tereny wokół zamku i folwarku przypadły Pani do gustu i że posiłki spełniły Pani oczekiwania.

Przykro nam słyszeć o Pani doświadczeniach związanych z obsługą kelnerską i niewielką przestrzenią basenu. Takie uwagi są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam w poprawie standardów świadczonych usług, zwłaszcza w weekendy, kiedy liczba gości jest większa.

Zwracamy również uwagę na uwagi dotyczące pokoju i jego lokalizacji. Zapewniamy, że będziemy analizować te kwestie, aby zapewnić większy komfort naszym gościom.

Dziękujemy raz jeszcze za przekazanie swoich spostrzeżeń. Każda opinia jest dla nas ważna i stanowi klucz do dalszego doskonalenia naszych usług.
Reviewed: 3 months ago (02/04/2025)
Date of experience: 04/2025

piekny zamek polozony w uroczym miejscu

Szanowny Panie Pawle,

Serdecznie dziękujemy za wystawienie tak wysokiej oceny naszego hotelu. Cieszymy się niezmiernie, że Państwa doświadczenia z pobytu w Zamku Kliczków były pozytywne.

Jesteśmy wdzięczni za uznanie dla naszej pracy i zapraszamy ponownie do naszego obiektu, aby móc zapewnić Państwu kolejne niezapomniane chwile w sercu Borów Dolnośląskich.

Z poważaniem
Dyrektor Zamku Kliczków
By Iwona
Reviewed: 3 months ago (01/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Bardzo dobre, miła obsługa, przyjemna atmosfera

By Adlerkolo
Group
Reviewed: 3 months ago (01/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Super Lage ...Wandern und Reiten ...
Restaurant leider sehr früh geschlossen..

By Fudalej
Reviewed: 3 months ago (31/03/2025)

Piękny zamek,piękne pomieszczenia,super klimat

Reviewed: 3 months ago (31/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Miła obsługa, miejsce urządzone ze smakiem, tradycyjnie bez udziwnień

By Kalińska
Reviewed: 3 months ago (30/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Bardzo pozytywne , pomimo tak dużego obiektu i dużo ludzi nie odczuwało się tego. Zwiedzanie nocne ok , jedzenie wyśmienite i duże porcje, SPA super, obsluga ok

Reviewed: 3 months ago (28/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Jesteśmy z mężem zachwyceni i bardzo zadowoleni z pobytu. Planujemy odwiedzić to miejsce ponownie. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy sukcesów.

By Lorna
Reviewed: 3 months ago (28/03/2025)
Date of experience: 03/2025

A beautiful setting for a wedding.

Dear Lorna,

On behalf of the entire Kliczków Castle team, I would like to thank you for leaving such a positive opinion about our hotel.

I am extremely pleased that the atmosphere of our castle turned out to be the perfect backdrop for such an important event as a wedding.

I hope that we will have the pleasure of hosting you again in the future.

Yours sincerely,
General Manager
By Dariusz Dąże
Reviewed: 3 months ago (25/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Dobrze utrzymany zamek, spokój i cisza. Brakuje brodzika dla dzieci, sala zabaw ok (byliśmy z wnuczkiem). Jedzenie smaczne i świeże. Serwowane obiadokolacje smaczne-nam odpowiadały. Park, stadnina ok. Pewnie wrócimy, nie zdążyliśmy zwiedzić okolicy .

Szanowny Panie Dariuszu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu. Cieszymy się, że docenił Pan ciszę oraz atmosferę miejsca, a także jakość naszych posiłków. Dziękujemy również za uwagi dotyczące pokoju oraz czystości. Zwrócimy szczególną uwagę na te kwestie, aby poprawić komfort przyszłych wizyt. Mamy nadzieję, że przy następnej okazji będą Państwo mogli w pełni cieszyć się okolicą.

Z poważaniem
Dyrektor Zamku Kliczków