Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

OK OK

Date of experience: 01/2025

Wir würden gerne wieder kommen, wenn es die Möglichkeit gibt mit dem Hund gemeinsam die Mahlzeiten einzunehmen.
Gerne in einem abgetrennten Raum.
Es ist nicht zeitgemäß auf dem Bett Abendessen zu müssen, da der Hund nicht mit ins Restaurant darf.

Date of experience: 01/2025

Nastrojowe, wspaniałe miejsce z bardzo miłą obsługą, autentycznie przyjazne dla zwierząt. Szczególne podziękowanie dla pana Pawła za okazaną pomoc i opiekę przy organizacji pobytu.

By Smolarek P.
Reviewed: 4 months ago (29/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Jestem bardzo zadowolona z pobytu, dużo atrakcji naprawdę nie da się nudzić napewno wrócimy 💪😉👍♥️

Reviewed: 4 months ago (28/12/2024)
Date of experience: 06/2024

Panią Barbarę Piasecką poznałem w 1967 roku, gdy pracowałem w Biurze Projektów Budownictwa Komunalnego we Wrocławiu. Była miłą i sympatyczną blondynką. Odwiedzała tam swojego brata Grzegorza, który był projektantem. Gdy po latach dowiedziałem się o historii Jej życia i o tym, że nabyła Zamek Kliczków, postanowiłem odwiedzić Zamek, który znałem jeszcze z lat 60. Będąc kilkukrotnie w tych okolicach obserwowałem zmiany w renowacji całego obiektu. W ten sposób, jako projektant ochrony środowiska i członek PTTK, zapoznawałem się z historią tych terenów. Po zakończeniu remontu Zamku postanowiliśmy z żoną przyjeżdżać na dłuższe pobyty. Spokój w otoczeniu Zamku zapewnia wypoczynek, ale między pokojami są zbyt cienkie ściany, które nie zapewniają wygłuszenia. Ogólnie z pobytów byliśmy bardzo zadowoleni.

Reviewed: 4 months ago (21/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Bardzo pozytywne, na pewno tam wrócimy

Reviewed: 4 months ago (15/12/2024)
Date of experience: 12/2024

dbałość o klienta widać na każdym kroku, uśmiech na twarzy od recepcji po obsługę, pełna informacja o atrakcjach, na pewno będziemy polecać

Reviewed: 4 months ago (15/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Hotel sam w sobie piękny i klimatyczny chociaż strasznie zaniedbany pomijając względy wizualne to czystość na słabym poziomie widząc po ścianach lustrach oknach i odbarwionych wykładzinach, byliśmy chętni skorzystać ze spa ale basen hotelowy nas odstraszył.

Reviewed: 5 months ago (12/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Wrażenia przeciętne. Brak dostatecznej kontroli ze strony zarządzającego obiektem.

By Sondel
Reviewed: 5 months ago (10/12/2024)
Date of experience: 11/2024

Wrócę na pewno z przyjaciółmi