Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 months ago (23/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Bardzo miło super hotel. Wszystko nam się podobalo

Reviewed: 3 months ago (23/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Śniadanie super! (Choć ciasta trochę słabe, bo sa takie bardziej kupne niż domowe). Miejsce magiczne! - zwłaszcza w okresie świątecznym i dlatego byliśmy tutaj drugi raz w tym czasie. Obsługa w większości miła i uprzejma choć zdarzyły się wyjątki (np. Starsza Pani donoszącą potrawy na śniadanie). Smród kuchni (ale taki stołówkowy jak zmieszany z jakimiś pomyjami) w dużej sali ze sceną.
Ogólnie widać, że zamek hotel miał swój czas świetności i od tamtej pory nie widział żadnego większego remontu czegokolwiek. Jeśli to wina tego, że nie macie Państwo pieniędzy i ledwo wiążecie koniec z końcem, to smutne i jest mi przykro. Jesli natomiast złego zarządzania lub chęci zadowolenia udziałowców większymi zyskami to chyba będzie to raczej krótsze niż dłuższe przedsięwzięcie i też mi przykro bo zamek zasługuje na bycie super hotelem.
Przykłady tego powolnego upadku już wymieniłem wcześniej, a jest ich więcej (np.na basenie bicze wodne nie działają, światła są tylko częściowo włączone, kafelek w basenie odpadł, sufit przecieka chyba od lat i tylko tynk czeka aż się ukruszy komuś na głowę), meble i wykładziny w częściach wspólnych są zniszczone i stare (odbarwienia, przetarcia). Drobne elementy mebli w pokoju i w części jadalniany są poniszczone, ukruszone, odłamane i nikt tego nie naprawia.
A! Na miłość boską dodajcie gdzieś w części wspólnej jakieś siedzisko ze stołem a nie same fotele w kątach gdzie nikt nie usiądzie. Bardzo brakowało nam takiego salonu dla wszystkich a nie tylko zimnej i nieprzyjemnej do dłuższego siedzenia recepcji ze szklanymi stołami.
No i najbardziej irytujące: codziennie dostawałem po 4 zautomatyzowane wiadomości od Zamku. Co to za spamowanie? Wystarczyło raz lub dwa ze wszystkimi info!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za ponowny wybór naszego obiektu w okresie świątecznym.

Cieszy nas, że klimat miejsca oraz atmosfera świąt stworzyły dla Państwa miłe wspomnienia i stały się powodem do powrotu.
Dziękujemy za szczegółowe podsumowanie wizyty – każda opinia, zwłaszcza tak konstruktywna, pomaga nam podnosić jakość usług i lepiej dbać o satysfakcję naszych gości. Państwa zaangażowanie oraz powrót do Zamku Kliczków są dla nas niezwykle ważne.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By Jarecki
Date of experience: 12/2025

Na tyle dobrze ze zamierzamy przyjechać jeszcze raz,a generalnie nie pojawiamy się nigdy 2 razy w tym samym miejscu.

By Burchardt
Date of experience: 12/2025

Zawsze z ochotą do Państwa wracamy, polecamy swoim bliższym i dalszym znajomym. W maju znów (chyba ósmy raz) będziemy, tym razem namówiliśmy krewnych, którzy będą u Państwa drugi raz (więc chyba złapali "bakcyla).

Date of experience: 12/2025

Było super na pewno wrócimy. 😊

By Kurtycz

Pobyt bardzo udany😁😁polecam

By Gajzler
Reviewed: 3 months ago (20/12/2025)
Date of experience: 12/2025

To nasz trzeci pobyt w Państwa hotelu. Generalnie wszystko raczej jest na dobrym poziomie. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Jest czysto a obsługa jest dość przyjazna. W pewnych miejscach jak w łazience przydało by się odświeżenie. Jedynie co zauważyliśmy to spadek jakości dodatków w pokoju na przyjazd. Brak szamponów czy lepszego żelu do mycia to minus (a jest to standardem w większości hotelów). Wystarczyły by próbki same. Na pierwszym przyjeździe dostaliśmy nawet zestaw do szycia...:-). Lubimy do Państwa wracać i mam nadzieję, że takie błahostki tego nie zmienią.

Reviewed: 3 months ago (19/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Schon zum 4. Mal besuchten wir nun Ihr Hotel.In der Vorweihnachtszeit ist es ein traumhafter Ort. Das Hotel und Gelände sind sehr schön geschmückt. Das Personal ist sehr freundlich. Auch als gehbehinderte Person wurde meinem Wunsch nach einen Zimmer im Erdgeschoss schnell entsprochen, danke.
Die 3 Gänge Menüs waren wieder ein Genuss. Schön wäre es wenn die Menü Speicherkarten auch in Deutsch erhältlich wären.
Auch den Spa Bereich kann ich nur empfehlen.
Es war wieder ein wundervoller Aufenthalt bei Ihnen. Gern kommen wir nächstes Jahr wieder.

By Wiesław Dulowski
Reviewed: 3 months ago (17/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Świetny basen, szkoda że czynny od 10.

By Ab
Reviewed: 4 months ago (16/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Mam mocno mieszane uczucia co do pobytu. Śniadanie na plus, wyposażenie łazienki słabo (brak żelu pod prysznic). Zaskoczył mnie stary sprzęt na siłowni i ponura atmosfera. Liczyłam na coś więcej. Gasnące światło na korytarzu też powodowało dyskomfort.
Raczej nie wrócę i nie polecę tego miejsca na nocleg. Zamek sam w sobie piękny, do zwiedzenia tak ale nie do zatrzymania się na nocleg.