Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 years ago (08/03/2023)
Date of experience: 03/2023

Przemiły pobyt, na pewno tam wrócimy

Date of experience: 03/2023

Hotel znajduje się w pięknym zamku, w pięknym otoczeniu parku zamkowego. Organizowane są różne atrakcje, rozrywka, ciekawostki.

By Wodzyńska
Date of experience: 03/2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Trafiliśmy na weekend teksański - może trochę zabrakło jakiegoś większego nawiązania do tego, jakichś imprez . Może były ale jakoś nie trafiliśmy na nie. Skorzystaliśmy ze SPA- super sprawa, basenu, sauny, siłowni. Nagraliśmy się w bilard - w pięknych piwnicach . Po prostu extra. Do pełni szczęścia zabrakło jacuzzi najlepiej na zewnątrz . Może właściciele pomyślą 🙂 polecamy gorąco Zamek Kliczków !

Date of experience: 03/2023

Zamek zrobił na mnie niesamowite wrażenie, warto wybrać się na zwiedzanie z przewodnikiem. W hotelu jest przepyszna kuchnia oraz bardzo miła i uczynna obsługa.

By Andrzej Janiszewski
Date of experience: 02/2023

Jeśli wyżej miałem jakieś uwagi, to tylko z troski, o jeszcze wyższy poziom usług z Waszej strony. Poza tym, jesteśmy ogólnie zachwyceni naszym pobytem w uroczym miejscu, jakim niewątpliwie jest ZAMEK KLICZKÓW. Moc serdecznych Pozdrowień z Świnoujścia przesyła A.A. Janiszewscy.

By Mirosława Czekaj
Date of experience: 03/2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni, to nasz kolejny udany pobyt w Zamku Kliczków. Pokoje czyste z wygodnymi łózkami, przepyszne i bogate śniadania , obiady również. Miła okolica do spacerów, uroki zamku i panujący w nim klimat robi wrażenie.

Date of experience: 03/2023

Bardzo pozytywnie , mogę polecić znajomym

By T. Hirsz
Date of experience: 03/2023

Ogólnie jestem bardzo zadowolony. W pokoju wypoczywałem. Jedzenie wyśmienite. Chyle czoła dla kucharzy. Obiady to była maestria smaku. Z pobytu jestem bardzo zadowolony. Może jeszcze takie dopieszczenie przez obsługę baru przy restauracji. Ale całościowe wrażenie bardzo pozytywne. Super. No i jak na taki standard ceny nie za wysokie. Polecam wszystkim.

Reviewed: 3 years ago (05/03/2023)
Date of experience: 03/2023

bardzo świetnie, wszystko się spodobało

Reviewed: 3 years ago (05/03/2023)

Interessante Anlage, Saunabereich zu klein bei vielen Besuchern