Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Śmiśniewicz
Reviewed: 3 years ago (28/12/2022)

Wszystko bardzo dobrze

By McHugh Magdalena
Reviewed: 3 years ago (27/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Super miejsce nasze stałe jesteśmy kilka razy w roku od wielu wielu lat

By Cholt
Reviewed: 3 years ago (26/12/2022)
Date of experience: 12/2022

To był przemiły pobyt w ramach Świąt Bożego Narodzenia. Zamek jako obiekt, oraz obsługa wywarł na nas takie wrażenie, że z pewnością do Was wrócimy.

By Uwe Siewert
Reviewed: 3 years ago (23/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Das Hotel hat uns sehr gut gefallen.

By Winnik Urszula
Reviewed: 3 years ago (22/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Hotel w tym zamku to niesamowicie miłe przeżycie i wspaniałe wspomnienia. Tu człowiek czuję się jakby żył w dawnych czasach powrócił do historii. Coś wspaniałego.
Nam bardzo ale to naprawdę bardzo podobało się .
To zaszczyt gościć w takim zamku hotelu.
Tu jest wszystko co człowiekowi potrzeba do miłego spędzenia czasu. Okolice lasy i ten zamek to cudo.
Dziękuję wszystkim w zamku za stworzenie miłej atmosfery.
Ja już zarezerwowałam miejsce w hotelu na następny pobyt.
Zapraszam wszystkich do przeżycia wspaniałych chwil. Z umiłowaniem Urszula i Janusz

Reviewed: 3 years ago (20/12/2022)
Date of experience: 12/2022

Czysty pokój, wygodne łóżka, ciepła woda w basenie, przepyszne śniadania - najlepsze jakie jadłam, bardzo miła obsługa. Gorąco polecam

By Tetke
Reviewed: 3 years ago (19/12/2022)

jestem bardzo zadowolny.

Date of experience: 12/2022

Od samego przyjazdu do końca pobytu obsługa na każdym etapie bez zarzutu. Wszystko na 5+ .To nasz kolejny już pobyt w tym miejscu. Polecam Zamek Kliczków wszystkim którzy chcą zresetować codzienność pod każdym względem. Chętnie tu wracamy sami lub w grupie ze znajomymi jak i z rodziną, Pozdrawiam i jeszcze raz polecam : Zbyszek G.

Jak zawsze super było.

By Grzegorz Stet
Date of experience: 12/2022

Wszystko było na plus, ale muszę wymienić 2 minusy, pierwszy to przy bardzo ciekawej lokalizacji w piwnicach stołów bilardowych zdewastowane kije i bile, obsluga twierdzi, że są zamowione, trochę mnie to rozbawiło;).Drugi to brak bezpośredniego dostępu do basenu, koniecznosc paradowania w szkafroku przed recepcją to dyskomfort.Poza tym gastronomie oceniam w skali od 1-10 na 10.Bedę Was polecać i dziękuję za bardzo miły pobyt:).