Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 4 months ago (04/12/2025)
Date of experience: 11/2025

No coż był koniec meteorologicznej jesieni , troche zimno na zewnątrz , wnetrza robiły ogromne pozytywne wrazenia.

jesteśmy bardzo zadowoleni

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią oraz za wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, czystość pościeli, widok z okna oraz przytulne oświetlenie spełniły Państwa oczekiwania. Satysfakcja naszych gości z wygody i warunków panujących w pokojach jest dla nas priorytetem. Państwa zadowolenie i szczegółowa opinia to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy nad wysoką jakością świadczonych usług.

Date of experience: 11/2025

bardzo fajna lokalizacja i obsługa

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Bardzo cieszy nas, że lokalizacja obiektu i praca naszego zespołu przyczyniły się do pozytywnego wrażenia z wizyty. Zadowolenie z komfortu pokoju, sprawnych procesów zameldowania i wymeldowania oraz wysokie noty są dla nas niezwykle cenne.

Doceniamy również zwrócenie uwagi na czystość pokoju oraz informację dotyczącą zapachu z kanalizacji w łazience. Takie spostrzeżenia pozwalają nam jeszcze lepiej troszczyć się o jakość świadczonych usług i szybko reagować na wszelkie niedogodności.

Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza i motywuje do dalszej pracy nad podnoszeniem standardów pobytu.

Date of experience: 11/2025

Jesteśmy niezadowoleni z pobytu ponieważ nie mieliśmy szansy skorzystać z atrakcji czyli sauny basenu itd.Z pokoju musieliśmy przejść przez dziedziniec w warunkach bliskich 0 stopi co wykluczało korzystanie z atrakcji. Poza tym w łazience bardzo zimno mimo małego ciepłego grzejniczka który nic nie wnosił. Nie skorzystaliśmy z prysznica ponieważ było tam bardzo zimno a kontak z deską klozetową wywoływał dreszcze z zimna. Wszystko to spowodowało że wymeldowaliśmy się dużo wcześniej niż powinniśmy. Wydaje mi się że pokój powinien być przydzielony w takiej lokalizacji aby klient mógł w szlafroku przejść do strefy spa w tym przypadku było to nie możliwe.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym zamku. Z przykrością przyjmujemy wiadomość, że nie mieli Państwo możliwości w pełni skorzystać z oferowanych atrakcji z uwagi na specyfikę lokalizacji pokoju oraz niską temperaturę w łazience.

Rozumiemy, jak istotny dla komfortu wypoczynku jest odpowiedni dostęp do strefy SPA oraz zapewnienie właściwych warunków termicznych. Utrudnienia związane z koniecznością przejścia przez dziedziniec oraz niska temperatura w łazience mogły znacząco wpłynąć na odbiór całego pobytu. Doceniamy Państwa szczerość w przekazywaniu tych spostrzeżeń.

Mamy nadzieję, iż w przyszłości uda się Państwu w pełni docenić walory pobytu w naszym zamku. W przypadku gdyby zdecydowali się nas Państwo odwiedzić nas w przyszłości, zachęcam do kontaktu bezpośredniego. Mój adres e-mail to: tomaszkopyczynski@kliczkow.com.pl.

By Wąsowicz
Reviewed: 4 months ago (29/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Czysto, smacznie i... zamkowo. Polecamy! Warto spędzić tu trochę czasu.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że czystość obiektu, jakość serwowanych potraw oraz wyjątkowa atmosfera zamku wpłynęły na Państwa pozytywne wrażenia. Państwa rekomendacja oraz sugestia, by przeznaczyć więcej czasu na pobyt w naszym obiekcie, są dla nas szczególnie cenne.

Doceniamy również przyznane oceny dotyczące komfortu pokoju, lokalizacji oraz sprawnego przebiegu zameldowania i wymeldowania. Takie słowa stanowią dla nas motywację do dalszego podnoszenia standardu świadczonych usług oraz dbania o wyjątkowy klimat zabytkowego miejsca. Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna i inspiruje nas do dalszego rozwoju.

By Bajgert
Reviewed: 4 months ago (28/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Doskonale miejsce na wypoczynek w historycznej scenerii.Mila,profesjonalna obsluga w recepcji, w restauracji,osluga sprzątajaca .Na szczgolne wyróżnienie zasługuje pani prowadzaca butik z pamiątkami,kosmetykami i galerią obrazow.Pani ta oprowadza również gości hotelowych po obiektach zamkowych i bardzo ciekawie opowiada o historii tego zamku i jego wlascicieli na przestrzeni wiekow. Na pewno jeszcze tutaj wrócimy na wiosne aby pospacerowac m.in.po parku.P.S. basen jest super !

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią i wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Jest nam niezwykle miło, że docenili Państwo historyczny charakter obiektu, położenie w malowniczym otoczeniu oraz profesjonalizm obsługi zarówno w recepcji, restauracji, jak i zespołu sprzątającego. Szczególne podziękowania kierujemy za wyróżnienie Pani Magdaleny prowadzącej Sklep z Pamiątkami, która również z pasją oprowadza gości po zamku i przybliża jego bogatą historię.

Cieszymy się, że basen spełnił Państwa oczekiwania, a chęć powrotu na kolejną wizytę to dla nas największe wyróżnienie oraz motywacja do dalszej dbałości o atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 4 months ago (28/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Obsługa pomocna, bardzo miła. Czułam się dobrze i mogłam odpocząć.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz za najwyższą ocenę pobytu w naszym zamku.

Jest nam niezmiernie miło, że uprzejmość i pomocność naszego zespołu pozytywnie wpłynęły na Państwa wrażenia. Cieszymy się, że podczas wizyty mogli Państwo w pełni wypocząć oraz poczuć się komfortowo.

Satysfakcja z czystości i przestronności pokoju, jak również dogodna lokalizacja obiektu, są dla nas niezwykle budujące. Pozytywna opinia na temat zapachu czystości w pokoju oraz sprawnie przeprowadzonego zameldowania internetowego to dla nas dodatkowa motywacja do dalszego rozwijania oferowanych usług. Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą nagrodę oraz inspirację do nieustannego dbania o wysoki standard każdego pobytu.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 4 months ago (26/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Nie mam ochoty wrócić. Pokój słaby. Dziwny zapach. Śniadanie dobre.

Group
Reviewed: 4 months ago (24/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Insgesamt sehr schönes Schloss. Es war etwas kühl in den Räumen, aber nicht schlimm. Die Zimmer sind etwas hellhörig, aber auch das ist nicht schlimm. Das Abendessen war etwas fade/wenig gewürzt und ich hätte mir eher einheimische Gerichte gewünscht. (Wir waren als Gruppe unterwegs und für uns gab es immer ein vegetarisches Menü.) Das Frühstücksbuffet war gut, das Café war sensationell. Pool und Sauna waren sauber, die Sauna war etwas klein, aber beides an und für sich gut.

Sehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihr Feedback zu Ihrem Aufenthalt. Wir freuen uns, dass Ihnen der besondere Charakter unseres Hauses und die Annehmlichkeiten wie Parkplatz und gute Erreichbarkeit gefallen haben. Auch freut es uns, dass Frühstück und Café Ihren Erwartungen entsprochen haben und der Check-in und Check-out dank des Engagements unserer Mitarbeiter reibungslos verlaufen sind.

Ihr Feedback hilft uns, den Komfort und die Qualität unserer Dienstleistungen stetig zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen,
General Manager
By Jm
Reviewed: 4 months ago (23/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Na basenie nie działały dysze masujące , i małe sauny

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz szczegółowym opisem swojego pobytu. Państwa spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne i stanowią istotny element dalszych udoskonaleń naszych usług. Serdecznie zapraszamy do kolejnych odwiedzin Zamku Kliczków.