By Hana
(20/05/2025)
(19/05/2025)
(19/05/2025)
05/2025
Pobyt na zámku v Královském apartmánu se nám velice líbil. Ještě nikdy jsme v takovém prostředí nespali. Díky pobytu u vás jsme tu příležitost dostali a při tom mohli navštívit i okolní přírodu. Hlavně nedaleké ptačí oblasti, kde jsme mohli v klidu a pohodě pozorovat vodní zvířata, hlavně orly mořské, labutě a luňáky.
Večer, ale i po vaší vynikající snídani, jsme relaxovali v sauně a bazénu. Prošli jsme si váš krásně udržovaný park i hřbitov koní. Jen mě překvapilo, že vaši zahradníci po zasazení spousty květin u parkoviště odešli a nezalili je. Druhý den ráno už byly rostliny zvadlé. Pokud nezaprší, uschnou vám, což je škoda práce i peněz.
Bazén i sauny byly skvělé. Čisté a klidné místo s hudbou a výhledem do zeleně. Minimum lidí, ticho.
Dziękujemy za podzielenie się tak szczegółowymi wrażeniami z pobytu w naszym Królewskim apartamencie na zamku.
Cieszymy się, że mieli Państwo okazję poczuć wyjątkowy klimat zamkowych wnętrz oraz docenić historyczny charakter wyposażenia. To dla nas ogromna satysfakcja, że pobyt przyczynił się do odkrycia przez Państwa urokliwych okolicznych terenów i ich niezwykłej przyrody, zwłaszcza ptasich ostoi, gdzie mogą Państwo w spokoju obserwować dzikie zwierzęta.
Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo strefę relaksu oraz czystość naszej sauny i basenu. Zależy nam, aby każdy nasz gość mógł wypocząć w ciszy i sprzyjającej atmosferze, a piękno parku i zimowego ogrodu pozostało niezapomnianym wspomnieniem.
Dziękujemy za podzielenie się uwagą dotyczącą nowych nasadzeń oraz podlewania kwiatów przy parkingu. Zwracamy szczególną uwagę na pielęgnację terenów zielonych i każda taka informacja pozwala nam jeszcze lepiej dbać o detale, które tworzą ogólne wrażenie z pobytu.
Cieszymy się również, że proces zameldowania i wymeldowania był dogodny i przebiegł sprawnie. Państwa pozytywna ocena motywuje nas do dalszych starań, by kolejne wizyty były równie udane.
Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński