Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Jm
Date of experience: 11/2025

Na basenie nie działały dysze masujące , i małe sauny

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się opinią oraz szczegółowym opisem swojego pobytu. Państwa spostrzeżenia są dla nas bardzo cenne i stanowią istotny element dalszych udoskonaleń naszych usług. Serdecznie zapraszamy do kolejnych odwiedzin Zamku Kliczków.

Date of experience: 11/2025

Serdecznie możemy polecić Zamek Kliczków wszystkim świetny wypoczynek, bardzo dobre obiadokolacje, świetne śniadania , bardzo miła obsługa, świetnie opowiedziana historia zamku. Nic do zarzucenia, Gorąco polecamy

Szanowni Państwo,

Serdecznie dziękujemy za przekazanie tak pozytywnej oraz szczegółowej opinii na temat pobytu w naszym zamku.

Jest nam niezmiernie miło, że zarówno serwowane śniadania i obiadokolacje, jak i uprzejmość obsługi wpłynęły na Państwa satysfakcję i komfort wypoczynku. Cieszymy się także, iż opowieść o historii zamku została przez Państwa doceniona i stanowiła ważny element wizyty.

Doceniamy wysokie oceny dotyczące czystości, wygody łóżek oraz sprawnych i miłych procesów zameldowania i wymeldowania. Pozytywna opinia na temat lokalizacji oraz łatwości dojazdu również jest dla nas niezwykle budująca.

Państwa polecenie stanowi dla nas największą motywację do dalszego doskonalenia usług i troski o wysokie standardy podczas każdego pobytu.

Całościowo bardzo średnio.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za przekazanie opinii na temat pobytu w naszym obiekcie. Zwróciliśmy uwagę na Państwa refleksję dotyczącą ogólnego poziomu satysfakcji z wizyty. Doceniamy pozytywną ocenę lokalizacji zamku. Każda pozytywna uwaga motywuje nas do dalszego dbania o szczególne walory naszego miejsca.

Z przykrością przyjmujemy Państwa spostrzeżenia dotyczące komfortu pokoju, czystości oraz wrażenia z obsługi w recepcji. Takie informacje są dla nas cennym sygnałem, które pomagają doskonalić jakość usług i lepiej odpowiadać na potrzeby gości. Państwa uwagi zostaną dokładnie przeanalizowane przez nasz zespół.

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się szczegółową opinią, która jest dla nas ważnym źródłem informacji na przyszłość.

By Zychowicz
Reviewed: 4 months ago (21/11/2025)

Miło i bardzo przyjemnie 😀

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie najwyższych ocen wszystkim aspektom pobytu w naszym zamku.

Jest nam bardzo miło, że pobyt był dla Państwa miłym i przyjemnym doświadczeniem, a komfort pokoju, czystość oraz lokalizacja spełniły oczekiwania.

Pozytywna ocena procesu wymeldowania stanowi dla nas potwierdzenie, że dbamy o wysoki standard obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług.

By Grzegorz Kończyk
Reviewed: 4 months ago (19/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo ładny zamek, sprawiający bardzo ciekawe doświadczenia nocowania w unikalnym miejscu. Doświadczenie jednak jednorazowe.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się szczegółową opinią na temat Pańskiego pobytu. Cieszymy się, że docenił Pan unikalność naszego obiektu oraz atmosferę, którą staramy się tworzyć, by zapewnić wyjątkowe wspomnienia.

Doceniamy przekazane sugestie. Te uwagi są dla nas niezwykle cenne, ponieważ pozwalają nam lepiej dostosowywać ofertę do potrzeb naszych gości. Cieszymy się również, że lokalizacja, czystość oraz proces zameldowania i wymeldowania spełniły Pańskie oczekiwania.

By Hana Čechova
Reviewed: 4 months ago (19/11/2025)

Byli jsme moc spokojeni 🙂

Szanowna Pani Hana Čechova,

Serdecznie dziękujemy za wyrażenie swojej opinii po pobycie w naszym obiekcie.

Cieszymy się, że zarówno standard pokoju, czystość, jak i lokalizacja spełniły Pani oczekiwania, a także że proces zameldowania i wymeldowania przebiegł bezproblemowo.

Państwa zadowolenie z pobytu jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy i nieustannego podnoszenia jakości świadczonych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 4 months ago (17/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Byliśmy już trzeci raz i z pewnością powrócimy do zamku po raz kolejny. Urok tego miejsca jest niepowtarzalny o każdej porze roku

Reviewed: 5 months ago (16/11/2025)
Date of experience: 11/2025

The weekend is very gratefully in your accommodations. Thansk!

Alone
Reviewed: 5 months ago (13/11/2025)

Miła obsługa dużo atrakci

Szanowny Panie Andrzeju,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i wysoką ocenę pobytu. Cieszymy się, że docenili Państwo profesjonalizm obsługi oraz organizację, nad którą stale pracujemy.

Zadowolenie z czystości, wygody oraz sprawnych procesów zameldowania i wymeldowania jest dla nas niezwykle ważne. Państwa pozytywne wrażenia motywują nas do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokiego standardu usług.

By Boczar
Reviewed: 5 months ago (12/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Nienajgorzej ale jest trochę do poprawy

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za przekazanie szczegółowych ocen dotyczących pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że lokalizacja obiektu oraz sprawność procesów zameldowania i wymeldowania spełniły Państwa oczekiwania i wpłynęły pozytywnie na ogólne wrażenia z wizyty.

Zwróciliśmy uwagę na uwagi dotyczące wielkości pokoju, opóźnienia w dostępie do ciepłej wody oraz czystości, w tym obecności pajęczyn. Takie spostrzeżenia są dla nas niezwykle istotne i stanowią ważne źródło informacji pozwalające ulepszać komfort oraz jakość oferowanych usług.

Doceniamy czas poświęcony na przekazanie opinii. Wszelkie sugestie są dla nas motywacją do dalszego rozwoju, aby kolejne pobyty były jeszcze bardziej satysfakcjonujące.

Szanowna Pani Marto,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i doceniamy, że zwróciła Pani uwagę na atmosferę oraz szeroki wybór dań w naszym lokalu. Cieszymy się, że jedzenie spełniło Pani oczekiwania.

Bardzo nam przykro, że kontakt z obsługą nie był satysfakcjonujący, a otrzymane powitanie wywołało poczucie dyskomfortu. Zależy nam, aby każdy gość czuł się odpowiednio zaopiekowany i wysłuchany, dlatego będziemy analizować tę sytuację, by nie dopuścić do podobnych sytuacji w przyszłości.