Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 3 weeks ago (21/05/2026)

Mega zadowoleni . Cisza spokój , przestrzeni.polecam

Reviewed: 3 weeks ago (21/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Pobyt vardzo udany,bardzo smaczna kuchnia, napewno wrócimy

Reviewed: 3 weeks ago (20/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Magiczne miejsce na mapie Polski. Odwiedzam to miejsce od 25 lat, od otwarcia obiektu a nawet wcześniej :)

Reviewed: 3 weeks ago (20/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Czysto, estetycznie, bardzo miła obsługa pracowników recepcji i kelnerów. Obiadokolacje - małe porcje wątpliwej jakości składników (np.: pieczeń wieprzowa twarda, ziemniaki zapiekane maziste i ociekające tłuszczem, zupy rozwodnione podawane w maleńkich salaterkach). Porcje dla dzieci mikroskopijne np. zupa krem c-a 200 ml. i 4 maleńkie pierożki dla dzieci w wieku 8 i 10 lat. Za wodę z dystrybutora z plasterkiem cytryny podaną w dzbanku o poj. 700 ml trzeba było zapłacić 15 zł szok!!! gdzie na korytarzach jest dostępna bez ograniczeń za darmo. Zamówiliśmy z okazji urodzin tort bezglutenowy z zastrzeżeniem aby kategorycznie nie był bezowy. Zamówienie przyjmowała p. Basia (tak się przedstawiła) która zapewniła nas że tort będzie upieczony z mąki bezglutenowej a jednak dostarczono tort bezowy wykonany prawdopodobnie przez amatora cukiernika. Tort był wewnątrz posklejany i lepki, niemożliwy do pokrojenia na porcje, a przy tym niemiłosiernie słodki i mdły. Reklamację złożyliśmy w Recepcji gdzie poinformowano nas że w ofercie mają tylko tory bezglutenowe bezowe. W dniu urodzin w godzinach przedpołudniowych zwiedzaliśmy Bolesławiec i była okazja zakupić tam odpowiedzi tort. No cóż zarobiła cukiernia obsługująca Zamek Kliczków a zamówiony tort bezowy pozostał w lodówce pokojowej do utylizacji.

By Nowak
Reviewed: 3 weeks ago (19/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Super miejsce dla każdego dla dzieci,rodziców i seniorów. Piękne otoczenie,zabytek i atmosfera. Bardzo miła obsługa jak również smaczne domowe posiłki.

By Joanna Pajerska-Szczurek
Date of experience: 05/2026

Ogólnie pobyt weekendowy w Zamku uważamy za bardzo udany. Zamek ma niepowtarzalną atmosferę, piękny dziedziniec wewnętrzny, dużo starych drzew opisanych jako pomniki przyrody. Folwark Książęcy również zasługuje na wyróżnienie, podobnie jak basen w starej ujeżdżalni. Pyszne jedzenie w restauracji. Piękna okolica borów dolnośląskich. Polecam to miejsce

By Janicka
Date of experience: 05/2026

Super pokoje , super strefa spa i przemiła obsługa jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyjazdu do was :) skorzystaliśmy też z masażu i każdy z nas był również zadowolony

By Maj
Date of experience: 05/2026

pobyt ok, ciekawa okolica, dłuższy pobyt w wymaga dodatkowych atrakcji

Date of experience: 05/2026

Wszystko ok. Fajna okolica.

Reviewed: 4 weeks ago (17/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Pobyt w Zamku Kliczków uważam za bardzo udany. Ciekawa oferta na weekendowy wyjazd. Bardzo dobre jedzenie, piękny park wokół. Fajny basen. Polecam zdecydowanie, myślę że jeszcze wrócimy.