Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 2 weeks ago (25/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Wunderbares Objekt in traumhafter Lage.
Sehr aufwendig restauriert, hervorragender
Zustand, beim Park ist noch Potenzial.
Tolle Gemälde. Schöner Spabereich.
Insgesamt sehr zu empfehlen. Vielleicht komme ich wieder.

Reviewed: 2 weeks ago (22/09/2025)

Bardzo przyjemny pobyt

Szanowni Pani Anno,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Jest nam niezwykle miło, że komfort i przestronność pokoju, czystość obiektu oraz uprzejmość naszego zespołu wpłynęły pozytywnie na Państwa doświadczenia. Cieszy nas również, że lokalizacja sprzyjała spacerom i pozwoliła miło spędzić czas w otoczeniu przyrody.

Doceniamy przekazane uwagi dotyczące wyposażenia pokoju. Każda spostrzeżenie jest dla nas cenną wskazówką, która pozwala na lepsze dopasowanie naszej oferty do potrzeb gości.

Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą motywację do dalszego doskonalenia standardów obsługi i dbania o komfort każdej wizyty.

By Kurczok Gabriela
Reviewed: 3 weeks ago (17/09/2025)
Date of experience: 08/2025

Od kilku lat wracamy do was gdyż czujemy się u was bardzo dobrze. Zależy nam na cichym noclegu, czystości i odpoczynku. Korzystamy z basenu i terenów przyzamkowych. Posiłki wyśmienite, urozmaicone a cały personel bardzo, bardzo miły! Ostatnio pani Angelina zrobiła na nas swoją uprzejmością w zamkowej restauracji bardzo miłe wrażenie! Byliśmy z pieskiem i udostępniła nam stolik we wnęce przy wejściu! Było to bardzo miłe bo nie wiedzieliśmy co podczas posiłku zrobić z psem. W pokoju by sam nie został, wiec prawdopodobnie jedlibyśmy na zmianę z mężem co zabrało by nam dużo czasu. Bardzo za to dziękujemy! Wrócimy napewno ponownie i to już chyba za dwa tygodnie!

Szanowna Pani Gabrielo,

Dziękujemy serdecznie za obszerne podzielenie się swoimi wrażeniami z kolejnego pobytu w naszym zamku oraz za ponowny wybór naszego obiektu jako miejsca wypoczynku. Pani regularne odwiedziny są dla nas ogromnym wyróżnieniem i potwierdzeniem, że tworzymy przestrzeń, do której nasi Goście z przyjemnością powracają.

Cieszy nas, że tak wysoko ocenia Pani komfort, czystość i ciszę panującą w pokojach – satysfakcja Gości w tych obszarach stanowi nasz najwyższy priorytet. Miło nam również, że możliwość korzystania z basenu oraz przyzamkowych terenów zapewnia pełen relaks i pozytywnie wpływa na całość doświadczeń podczas każdej wizyty.

Doceniamy wyróżnienie pracy personelu – szczególnie ciepłe słowa dotyczące uprzejmości zespołu restauracyjnego oraz indywidualnego podejścia do potrzeb związanych z pobytem z pupilem. Państwa komfort podczas posiłków jest dla nas bardzo istotny, dlatego niezmiernie nam miło, że zaproponowane rozwiązanie pozwoliło Państwu wspólnie cieszyć się czasem w restauracji.

Słowa uznania za sprawną organizację procesów zameldowania i wymeldowania oraz elastyczność w zakresie formy płatności są dla nas bardzo wartościowe. Cieszymy się, że wygoda i przyjazne podejście są przez Panią szczególnie doceniane i przekładają się na pozytywne doświadczenia.

Niecierpliwie wyczekujemy kolejnej wizyty i jesteśmy przekonani, że następny pobyt przyniesie Państwu równie wiele satysfakcji. Państwa lojalność jest dla nas największą motywacją do dalszego doskonalenia naszej oferty oraz utrzymywania wysokiego standardu obsługi.

By Likus
Reviewed: 3 weeks ago (16/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Ogólne wrazenia dobre, piekny zamek, jedzenie smaczne, zamówiłem pakiet romantyczny, kwiaty polecam kupić samemu, ponieważ fakt Państwo zamówili bukiet tylko za 100 zl,ale myślę że za te kwotę dałoby rade zrobić coś lepszego wyglądał raczej słabo. 5 małych róż dodatkowo nie były najświeższe, lecz kolacja romantyczna na wysokim poziomie.
Panie masaż wykonywały hm.. bardzo szybko jakbyśmy się gdzieś spieszyli.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za przekazanie szczegółowej opinii po pobycie w naszym zamku oraz za pozytywne oceny dotyczące pokoju, czystości i wysokiej jakości kolacji romantycznej. Miło nam, że piękno obiektu i smaczna kuchnia wpłynęły na ogólne dobre wrażenia z wizyty.

Z dużą uwagą przyjmujemy uwagę odnoszącą się do zamówionego bukietu kwiatów w ramach pakietu romantycznego. Zależy nam, aby każdy element świadczonej usługi spełniał oczekiwania gości – Pana spostrzeżenia dotyczące jakości bukietu są dla nas cenną wskazówką do dalszej współpracy z dostawcami.

Doceniamy także informację dotyczącą przebiegu masażu. Opinie w tej kwestii są dla nas bardzo ważne i mobilizują cały zespół do wzmożenia starań o najwyższy standard usług relaksacyjnych dla naszych gości. Wszelkie sugestie traktujemy jako wartościowe źródło wiedzy przy dalszym rozwijaniu naszej oferty, by pobyt w Zamku Kliczków zawsze pozostawiał po sobie wyjątkowe wspomnienia.

By Karol
Reviewed: 3 weeks ago (15/09/2025)

Miejsce warte odwiedzenia!

Szanowny Panie Karolu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie najwyższych ocen za pobyt w naszym zamku.

Jest nam bardzo miło, że nasz obiekt spełnił Pana oczekiwania i uznał go Pan za miejsce warte odwiedzenia. Cieszymy się także z uznania dla komfortu pokoju, czystości, lokalizacji oraz sprawnie przeprowadzonych procesów zameldowania i wymeldowania.

Państwa satysfakcja stanowi dla nas największą wartość i jest źródłem motywacji do dalszego doskonalenia jakości świadczonych usług.

Bardzo ładny zamek zk

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że ogólne wrażenia z wizyty, wyjątkowy charakter obiektu oraz komfort pokoju spełniły Państwa oczekiwania. Doceniamy również pozytywne słowa na temat lokalizacji oraz sprawności procesów zameldowania i wymeldowania.

Dziękujemy za rzetelną ocenę czystości – Państwa obserwacje traktujemy jako cenne źródło informacji, które pomaga nam nieustannie podnosić standardy świadczonych usług. Satysfakcja naszych Gości pozostaje naszym priorytetem.

Date of experience: 09/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że zarówno komfort i czystość pokoju, jak i doskonała lokalizacja spełniły Państwa oczekiwania. Cieszy nas również, że procesy zameldowania i wymeldowania przebiegły sprawnie i bezproblemowo.

Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą motywację do dalszego doskonalenia poziomu obsługi i dbania o każdy detal pobytu.

Date of experience: 09/2025

Wszystko super! Bardzo udany wyjazd.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że wyjazd okazał się w pełni udany, a poszczególne aspekty takie jak komfort pokoju, czystość, lokalizacja oraz sprawność procesów zameldowania i wymeldowania spełniły Państwa oczekiwania.

Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług i dbania o komfort każdego gościa.

By Kluge
Reviewed: 4 weeks ago (13/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Zimmer teilweise abgewohnt, Betten sehr mangelhaft, durchgelegen

Sehr geehrter Gast,

Vielen Dank für Ihr Feedback zu Ihrem Aufenthalt in unserem Haus.

Wir freuen uns, dass Sie sowohl die positiven Aspekte als auch die Verbesserungsmöglichkeiten hervorgehoben haben. Wir freuen uns, dass die Sauberkeit und der Service beim Check-in und Check-out Ihren Erwartungen entsprochen haben und dass unser Team Ihnen, insbesondere bei Sprachschwierigkeiten, hilfreich zur Seite stand.

Wir entschuldigen uns auch für die Unannehmlichkeiten, die Sie hinsichtlich des Zustands der Zimmerausstattung und des Komforts der Betten erfahren haben. Wir nehmen Ihre Anmerkungen zu den Betten und dem Reparaturbedarf sehr ernst, da die Zufriedenheit und der Komfort unserer Gäste für uns oberste Priorität haben.

Wir freuen uns auch über Ihren Vorschlag zur besseren Beschilderung der Wander- und Radwege. Jeder Hinweis unserer Gäste hilft uns, die Qualität unserer Dienstleistungen und Infrastruktur zu verbessern.

Nochmals vielen Dank für Ihren Besuch im Schloss und wir laden Sie herzlich zu einem erneuten Besuch ein.

Mit freundlichen Grüßen,
General Manager
Reviewed: 4 weeks ago (12/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Eine schöne Unterkunft wenn Ruhe und Entspannung gewünscht wird.

Lieber Gast,

Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrungen mit uns geteilt haben.

Wir freuen uns, dass wir Ihnen eine erholsame Umgebung bieten konnten und Ihnen unsere Lage so gut gefallen hat, dass Sie sich in aller Ruhe erholen konnten.

Wir danken Ihnen auch für Ihre Anmerkungen zur Einrichtung und Sauberkeit des Zimmers. Ihre Vorschläge zur Ausstattung und zur Gründlichkeit der Reinigung sind uns sehr wichtig und werden bei der weiteren Verbesserung unseres Services berücksichtigt.

Wir freuen uns auch über Ihre Anmerkungen zum Check-in- und Check-out-Prozess. Alle Ihre Kommentare helfen uns, die Erwartungen unserer Gäste besser zu erfüllen.

Mit freundlichen Grüßen,
General Manager
Direktor von Schloss Kliczków