Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 2 weeks ago (12/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wir waren mit dem Personal sehr zufrieden,Sie waren alle freundlich und hilfsbereit.Wir hatten wie immer im Schloß Halbpension gebucht.Das Frühstück war wie immer abwechslungsreich und lecker, was man vom Abendessen leider leider nicht mehr sagen kann.Zum Beispiel das letzte Abendessen war eine Kathastrophe. Angepriesen war ein Pancake gefüllt mit Spinat und serviert wurde ein angebratener Kartoffelteig mit Inhalt Spinat (vermute aus der Büchse) und triefend vor Öl.Von dem gekosteten Häppchen hatte meine Frau ordentlich Magenkrämpfe in der Nacht. Wirklich schade da das Essen bei Ihnen sonst Phantastisch war. Traurig war vor allem,dass wir diesmal Freunde mitgebracht hatten und vorher vom Essen geschwärmt hatten und dann diese Enttäuschung. Leider gibt es keine deutschsprachigen TV - Sender.

Reviewed: 2 weeks ago (09/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Sehr ansprechendes historisches Ambiente und schöne Zimmer! Ingesamt ist alles etwas in die Jahre gekommen und leicht renovierungsbedürftig im Detail. Überzeugt hat uns die wirklich hervorragende und innovative Küche! - Als sehr unangenehm (!!!) empfand ich das überborgdende Bombardement mit Emails vor und nach unserem Aufenthalt. Das ist aufdringlich und unnötig.

By Krause
Reviewed: 3 weeks ago (07/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Es wird langsam Zeit für eine Generalrenovierung, vorallem im Schwimmbad. Als ehemaliger "Bademeister" fällt die zu warme Fußbodenheizung ums Becken, defekte Unterwasserbeleuchtungen, keine Schließfächer/ Spinde im Umkleidebereich, defekte Deckenbeleuchtung und Rost- & Witterungschäden mehr ins Auge. Wasserqualität und Wärme waren sehr gut. Die Zufahrtsbrücke / Weg zum Schloßeingang müsste auch bald Restauriert werden. Es wird sich aber schon sehr viel mühe gegeben, dieses ist lobenswert. Die Auswahl beim Frühstück ist sehr reichlich, aber kann mehr Obst vertragen. Die Hinweise an das Küchenpersonal wurden weitergeleiten & teilweise beachtet (für Allergiker, bitte richtig kommunizieren, dann wir versucht eine Lösung zu finden).

By Kaczmarek
Group
Reviewed: 3 weeks ago (07/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Niesamowite . miejsce, bardzo przyjazna obsługa, wyśmienite jedzenie. Wracam do Państwa od wielu lat, z różnymi znajomymi, którzy zawsze zachwyceni są pobytem.
Ogromnie polecam.

Reviewed: 3 weeks ago (06/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Obsługa w restauracji bardzo w porządku. Mili, starający się. Bogate śniadania, wszystko co potrzeba. Obiadokolacje już skromniejsze ale ok. Wystrój w holu głównym ciekawy, robiący wrażenie. Napój płatny do obiadokolacji, to już bez klasy w takim miejscu i właśnie na tej klasie jest rysą. No i płatny parking:(

Alone
Date of experience: 03/2025

Wir waren wieder sehr zufrieden
Essen lecker, Übernachtung toll.

By Karmelita-Celka
Date of experience: 04/2025

Byliśmy tutaj po raz 3, przywieźliśmy ze sobą przyjaciół, oni byli tutaj oczarowani. Na pewno jeszcze wrócimy w większym gronie.

Miła atmosfera, profesjonalna obsługa

Szanowni Państwo,

Razem z załogą Zamku Kliczków pragniemy serdecznie podziękować za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym obiekcie. Cieszymy się, że miła atmosfera i profesjonalizm naszej obsługi przyczyniły się do przyjemnych wrażeń podczas wizyty.

Jest nam niezmiernie miło, że pokój spełnił oczekiwania pod względem czystości i przestronności. Cieszymy się także, że docenili Państwo lokalizację naszego zamku.

Dziękujemy raz jeszcze za tak pozytywną recenzję i zapraszamy do ponownych odwiedzin w sercu Borów Dolnośląskich.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By Boczar
Reviewed: 3 weeks ago (03/04/2025)
Date of experience: 03/2025

Wrażenia z całości pobytu super

Szanowny Panie Krzysztofie,

Razem z całą załogą Zamku Kliczków serdecznie dziękuję za tak pozytywną ocenę naszego hotelu. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt w naszym obiekcie spełnił Pańskie oczekiwania w pełni.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie w przyszłości. Pańska opinia jest dla nas niezwykle cenna i motywuje nas do dalszego podnoszenia standardów naszych usług.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 3 weeks ago (03/04/2025)
Date of experience: 03/2025

ogólne wrażenie to takie sobie. Tereny wokół zamku i folwarku super. Dużo spacerowaliśmy. Śniadania i obiadokolacje były bardzo dobre. W pierwszy dzień pobyty (tj. w piątek) trafiliśmy na nieuprzejmą panią kelnerkę, ale sobie poradziliśmy i pani trochę zmieniła swój ton. Uważam, że basen jest stosunkowo za mały co do ilości osób przebywających w Zamku(chodzi mi o weekend). w sobotę wieczorem chciałam skorzystać z basenu, ale musiałam wycofać się w basenie ciasno.

Szanowna Pani Beato,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że tereny wokół zamku i folwarku przypadły Pani do gustu i że posiłki spełniły Pani oczekiwania.

Przykro nam słyszeć o Pani doświadczeniach związanych z obsługą kelnerską i niewielką przestrzenią basenu. Takie uwagi są dla nas niezwykle cenne i pomagają nam w poprawie standardów świadczonych usług, zwłaszcza w weekendy, kiedy liczba gości jest większa.

Zwracamy również uwagę na uwagi dotyczące pokoju i jego lokalizacji. Zapewniamy, że będziemy analizować te kwestie, aby zapewnić większy komfort naszym gościom.

Dziękujemy raz jeszcze za przekazanie swoich spostrzeżeń. Każda opinia jest dla nas ważna i stanowi klucz do dalszego doskonalenia naszych usług.