Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (17/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Miejsce bardzo ładne ,klimat .
Jedyny minus to brak w ramach obiadokolacji napoi ciepłych lub zimnych. Zawsze w ramach wykupu opcji HB w każdym hotelu jest to jako nieoderwalna całość.
Byliśmy zaskoczeni jak Pani kelnerka poinformowała nas, że możemy zamówić osobno i mamy za to zapłacić. W email potwierdzającym zakup usługi nie mieliśmy takiej informacji.
Poza tym obsługa w spa bardzo miła i pomocna.

By Mario
Group
Reviewed: 5 years ago (17/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Sehr schöner Urlaub aber ein Abend war sehr laut, durch Gäste die von einer Party kamen, da hätte man den Sicherheitsdienst rufen können.Wir hatten 2 Kinder mit die Ängste hatten und ewig nicht wieder schlafen konnten.

By Lana DeAtley
Reviewed: 5 years ago (15/10/2021)
Date of experience: 10/2021

We can't wait to come back

By Krzeszowscy Wioleta Piotr
Reviewed: 5 years ago (15/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Nie byłoby tego urokliwego miejsca gdyby nie ludzie z pasją i pomysłem, którzy nie dopuścili do całkowitej ruiny i zapomnienia części naszej tożsamości i historii. Nie byłoby tego miejsca gdyby nie ludzie tam pracujący, ci widoczni jak: Panie w recepcji, restauracji, SPA, sklepiku oraz Panie i Panowie przewodnicy oraz ci wszyscy niewidoczni, a których praca jest widoczna jak: pracownicy biura, kucharze, ogrodnicy, konserwatorzy, elektrycy, hydraulicy, pokojowe, pracownicy stajni i inni. Wszyscy Państwo pracujecie dla dobra tego wyjątkowego miejsca i tworzycie wspaniały zespół. Pobyt u Państwa był dla nas ogromną przyjemnością. Dziękujemy za każdy uśmiech, rozmowę i pomoc. Wszystkim Państwu życzymy samych sukcesów w życiu osobistym, jak i zawodowym. Mamy nadzieję, że jeszcze Państwa odwiedzimy. Dziękujemy!!! Wioleta i Piotr Krzeszowscy z Gdańska

Reviewed: 5 years ago (14/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Mega ,wszystko super polecam każdemu.Super okolica pyszne jedzenie ogólna ocena na dobrą 5.

By Peter Hagen
Reviewed: 5 years ago (14/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Wir waren bereits mehrmals Gast. Daraus erkennt man, dass wir zufrieden waren. Nicht gefallen hat uns, dass der Zimmerservice nur auf Anforderung tätig wird und das das sehr gute 3-Gänge-Menü bei den vielen deutschen Gästen nur auf polnisch und englisch angeboten wird. Schöner wäre auch am Abend wieder Buffet.

Reviewed: 5 years ago (12/10/2021)
Date of experience: 10/2021

Piękna okolica, bardzo miła obsługa, jedzenie smaczne, śliczny zamek, w tym miejscu nie można się nudzić. Polecam

By Zapotocka
Date of experience: 10/2021

Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Urokliwe miejsce, niezwykły klimat

By ORCZYK

Świetny hotel, uroczy zamek wraz z otoczeniem. Miła obsługa. Polecam

By Bochen
Date of experience: 10/2021

Jest super polecam zwiedzić ten zamek