Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (12/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Ogólnie dobre, poza kolacją romantyczną, ktorej meny oraz sposób podania oceniamy na 2 (dosłownie fatalne). Zarówno przystawka jak i danie główne (wieprzowina) nie nadawały się do jedzenia. Deser jeszcze gorszy. Pozdrawiam. RR

Reviewed: 5 years ago (12/09/2021)
Date of experience: 09/2021

The castle is a great facility with very good food and really beautiful surroundings. The leisure offers are varied.

By Stephanie
Reviewed: 5 years ago (11/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Ein bezauberndes Ambiente, dass ein Bisschen in die Jahre gekommen ist. Nettes zuvorkommendes Mitarbeiterteam. Schöner Pool.

Reviewed: 5 years ago (09/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Sehr einladendes Hotel. Unsere Erwartungen wurden übererfüllt. Hervorragende Küche und sehr freundliches Personal. Die Dusche im Badezimmer wirkte sanierungsbedürftig. Wir kommen sehr gern wieder und werden Sie weiter empfehlen.

Reviewed: 5 years ago (08/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Bardzo podoba nam się ten pobyt w komnacie, którą dostałyśmy, cisza, spokój, dosyć duży ładny basen, piękne widoki z naszego pokoju, wszystko na plus.

Reviewed: 5 years ago (08/09/2021)
Date of experience: 08/2021

co roku co raz to gorzej, to byl ostatni raz ze spedzilismy tam noclegi

Reviewed: 5 years ago (07/09/2021)
Date of experience: 09/2021

Ogólne wrażenie bardzo pozytywne. Mam natomiast dwie istotne uwagi. Pierwsza dotyczy zasad sanitarnych związanych z pandemią. Nikt w pomieszczeniach dostępnych dla wszystkich gości nie używał maseczki. Groźnie to wyglądało podczas śniadania, kiedy nie zamaskowane osoby nachylały się nad bufetem z jedzeniem, który był usytuowany w stosunkowo wąskim korytarzu. Nikt z personelu na to nie reagował. Wystarczyłoby grzeczne przypomnienie o tym obowiązku. Sam zauważyłem, że po założeniu maski przeze mnie niektóre osoby zrobiły to samo. Druga sprawa, to nocna impreza plenerowa pod zamkiem i powrót jej uczestników w nocy do pokojów. Głośne rozmowy, śmiechy, a nawet krzyki na korytarzu budziły gości w pokojach. Ktoś kto zaplanował weekendowy odpoczynek byłby mocno rozczarowany. A może wystarczyłoby uczestników takiej imprezy umieścić w innym skrzydle zamku. Poza tym miejsce bardzo urokliwe, a personel życzliwy i pomocny.

Date of experience: 09/2021

Kliczków to cudowne miejsce. Wiele możliwości spędzania czasu na terenie zamku, niesamowite atrakcje w okolicy, niedaleko do Niemiec i Czech. Przepyszne jedzenie. Dobry wybór na przedłużony weekend jak i na tygodniowe wakacje z rodziną. Na pewno tam wrócę (chociaż bardzo rzadko odwiedzam to samo miejsce po rak kolejny).

By Anna Osiniak
Date of experience: 09/2021

Jesteśmy bardzo zadowoleni, polecam wszystkim pobyt w zamku.

Date of experience: 09/2021

Piękne położenie.Cudowne rozrywki i zwiedzanie okolicy na medal