Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (30/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Pewnym problemem jest niska emisja spalania węgla. Dym z kominów dostaje się do pokoju przy otwartym oknie. Myślę że przydałoby się też mycie kamiennych płyt w rejonie stolików do konsumpcji lodów itp. Ponieważ w pewnym sensie też mam takie problemy jak Wy (mieszkam w domu jednorodzinnym) wiem że dach to jest stałe zmartwienie i trzeba go ciągle widzieć: doradzałbym drobną (teraz) naprawę rynny na dachu baseny, mała rynna przy wieżyczce nieznacznie się oberwała, no i na dachu nad oknem restauracji wyrosła brzoza, dziura nieuchronna albo spękania muru, jedno i drugie teraz łatwe do naprawy. POZA TYM JESTEM PEŁEN UZNANIA DLA ADMINISTRATORA.

Reviewed: 5 years ago (27/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Super obsługa, bardzo pomocna, wykraczająca poza wykupioną ofertę. Udało nam się też skorzystać z masażu, pierwsza klasa ! naprawdę warto.

Reviewed: 5 years ago (26/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Szczerze polecam ! Piękny i zadbany obiekt w otoczeniu przyrody!
Przemiła obsługa.

Reviewed: 5 years ago (22/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Klimatyczne i piękne miejsce. Bardzo dobra kuchnia, sympatyczna obsługa. Stajnia Książęca oferuje bardzo atrakcyjne wycieczki konne.

By Gabert
Reviewed: 5 years ago (22/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Super udany wyjazd. Hotel na piątkę z dużym plusem. Miła obsługa, chętna do pomocy i uśmiechnięta. Pani ze SPA - mistrzyni świata ! Zrobila taki masaż, że następnego dnia nie pamiętałam o 30 km spedzonych na rowerze. Wybraliśmy się z rowerami. W recepcji dostaliśmy mapę z trasami rowerowymi. Niestety samo oznaczenie szlaków pozostawiało wiele do życzenia więc trochę pobłądziliśmy...

Group
Reviewed: 5 years ago (21/06/2021)

śniadanie królewskie

By Leszek
Reviewed: 5 years ago (21/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Bardzo fajne miejsce na pobyt nie tylko weekendowy. Pomimo swej wielkości - każdy znajdzie kameralne miejsce. Duży park z leżakami - to świetny pomysł na chillout. Zarówno zamek jak i pokoje wymagają już odświeżenia, ale jeszcze jest OK. Bardzo fajny basen - z bardzo i ciepłą wodą (może nawet zbyt ciepłą, zwłaszcza w upalne dni). Nie zabraliśmy swoich rowerów i to był błąd. Na miejscu można je wypożyczyć, ale - pomimo nowości tych rowerów - są one w nie najlepszym stanie. Za pierwszym razem musieliśmy się wrócić w celu wymiany roweru, gdyż notorycznie spadał łańcuch. Później - po ok. 20km przejażdżki - odkręcił się..pedał. Bez pomocy zakładu samochodowego, który miał odpowiednie narzędzia - nie mógłbym dalej jechać. Podsumowując rowery - trzeba w nie włożyć więcej pracy i..serca. Wyżywienie - w porządku, ale bez zachwytów (tu kłania się chyba kwestia ich ilości). Sam pobyt jednak określę jako BARDZO udany. Bez fajerwerków - ale też bez wielkich pochwał. Na duży plus - Personel, uśmiechnięty i kompetentny.

Reviewed: 5 years ago (20/06/2021)

Relaks w dobrym stylu!

By GO
Reviewed: 5 years ago (19/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Piękne miejsce. Wiele miejsc do zobaczenia w okolicy

By Zbigniew Bagieński
Reviewed: 5 years ago (19/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Byliśmy w Zamku Kliczków po raz pierwszy, taki krótki wyskok na 50-lecie ślubu i uważamy wyjazd za bardzo udany. Zamek poza tym, że robi wrażenie pozostawia również dobre wrażenie i miłe wspomnienia.
Jedna uwaga i rada dla Obsługi: zamówiliśmy sobie "romantyczną kolację" - wydaje nam się, że można by zorganizować bardziej "romantyczną" oprawę kolacji (sama kolacja była bardzo smaczna) np. stolik ustawiony w niedużej wnęce, z lekko przyćmionym światłem, zamiast jednej białej - dwie czerwone świece; ładny bukiecik kwiatów.