Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (11/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Bardzo smaczne. Podawane kolację jak w 5 gwiazdkowym hotelu. Uczta dla kubków smakowych. Brawo.

By Kaczmarek
Reviewed: 5 years ago (08/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Miejsce wspaniałe pod każdym względem. Ogromny szacunek dla osób, które zainwestowały niewyobrażalne środki i czas w odbudowę tego miejsca a także w udogodnienia dla osób korzystających z hotelu. Zamek jest miejscem, gdzie każdy może znaleźć coś dla siebie - zarówno dzieci, młodzież jak i osoby starsze. Ogromna przestrzeń w zamku i dookoła obiektu sprawia, że pomimo dużej liczby gości nikt nie czuje się skrępowany obecnością innych osób. Obsługa przemiła i zawsze chętna nieść pomoc. Byłam w tym miejscu raz służbowo, teraz z rodziną i z pewnością w przyszłym roku tam wrócę - podobne życzenie mają moje dzieci.

By Jacek
Reviewed: 5 years ago (08/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Spędzenie czterodniowego pobytu w zamku było przeniesieniem się do innego świata. Miejsce z historią, którą przewodnicy przedstawiają w ciekawy sposób. Polecam nocne zwiedzanie związane z inscenizacjami historycznymi. Między śniadaniem a obiadokolacją można bez problemu posilić się na terenie zamku.

Reviewed: 5 years ago (07/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Przyjemne, klimatyczne miejsce. Ładny i zadbany teren wokół zamku. Miejsce wypadowe dla wycieczek rowerowych

Date of experience: 06/2021

Bardzo Nam się podobało zwiedzanie zamku z przewodnikiem , ogólnie klimatyczne miejsce , chętnie tam wrócimy

By Augustowska-Tworowska
Date of experience: 06/2021

Doskonałe warunki do odpoczynku, bogata oferta: spa, basen, rowery, korty, tenis stołowy , mini siłownia, dla maluchów pokój zabaw, a dla amatorów jazdy konnej szeroka oferta. Personel życzliwy, uśmiechnięty. Wielki plus za możliwość spędzenia okresu wypoczynku z własnym czworonożnym pupilem. Serdecznie dziękuję za życzliwe przyjęcie. Polecę hotel znajomym.

By Mierzwa
Date of experience: 06/2021

Wszystko fantastyczne za wyjątkiem rozkładanej sofy, która niestety nie nadaje się do spania :(

By Hendrik

Alles ok. Weniger Party und bessere Matratzen wären noch gut

By Dorota
Reviewed: 5 years ago (05/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Doskonałe miejsce dla rodzin z psami, klimatyczny park, jedzenie na wysokim poziomie, przyjazna o pomocna obsługa. Na minus jedynie ceny nopojów do kolacji i w kawiarni.

Reviewed: 5 years ago (05/06/2021)
Date of experience: 06/2021

Kocham ZK i chcę tu zamieszkać