Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 5 years ago (09/11/2020)
Date of experience: 11/2020

Wyjazd bardzo udany.Myślę,ze jeszcze tam wrocimy.Ma swoj klimat.Szkoda ze w czasie pandemii,więc z wszystkiego nie moglismy kożystać.Ale i tak było sympatycznie.Przemiłe Panie w strefie SPA.Polecam zabiegi.

By Dan
Reviewed: 5 years ago (04/11/2020)
Date of experience: 10/2020

Very nice place that is definitely worth a visit. We really enjoyed it and are considering visiting the castle again in "normal" times.

By Włodarska
Reviewed: 5 years ago (01/11/2020)
Date of experience: 10/2020

Weekend w Zamku był idealny! wspaniałe miejsce, polecam każdemu bardzo gorąco! Personel przemiły, zwłaszcza Pani sprzedająca pamiątki, idealny pracownik. Wspaniale było pojeździć konno, świetne dziewczyny uczące. Okolica urocza, zabiegi w SPA rewelacyjne. Obiady bardzo dobre, porcje w sam raz. Śniadania urozmaicone. Bardzo chętnie kiedyś wrócę. Dziękuję

Reviewed: 5 years ago (30/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Bardzo miła obsługa hotelu. Jedzenie wyśmienite. Pokuj czysty i przyjemny. Niestety z powodu pandemi, okresu poza sezonowego i słabej pogody brak możliwości aktywnego spędzenia czasu

By Woliński
Reviewed: 5 years ago (29/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Wrażenia na tyle pozytywne, że wyjeżdżaliśmy z postanowieniem ponownego przyjazdu do Kliczkowa w przyszłości

By Richter
Reviewed: 5 years ago (29/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Ein wunderbares Gebäudeensemble, sehr schön, aber nicht übertrieben restauriert, in wunderbarer Parklandschaft gelegen.
Ein fantastisches Restaurant mit hervorragender Küche und sehr aufmerksamen freundlichen Mitarbeitern.
Da wir aufgrund verschärfter Bedingungen in Deutschland vorzeitig abreisen mussten, wurde uns für die verbleibenden Tage vom Hotel ein Voucher ausgestellt, den wir im nächsten Jahr noch einlösen können. Das ist ein hervorragender Service!

Reviewed: 5 years ago (27/10/2020)
Date of experience: 10/2020

Super . Wyjątkowe miejsce , klimat , obsługa .

Date of experience: 10/2020

wir waren im Großen und Ganzen zufrieden.

Date of experience: 10/2020

Zamek przepięknie odrestaurowany i ulokowany, z pewnością będę chciała wrócić. Ogromny teren, który jest dobrze utrzymany a także mnogość atrakcji na miejscu i w okolicy powodują, że warto było jechać z Łodzi aż za Bolesławiec by spędzić tam czas. Zdecydowanie polecam, chociaż wegetarianie muszą się uzbroić w cierpliwość - oferta żywieniowa nie jest zbyt bogata dla nich.

Date of experience: 10/2020

Super miejsce, miła obsługa, czysto, przyjemnie