Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Spokojnie, czysto, polecam

Fantastyczny weekend!!!!

Date of experience: 09/2020

Pobyt bardzo udany. Piękne miejsce, możliwość wypoczynku i wyciszenia się. Bardzo dobre śniadania , miła obsługa. Korzystaliśmy codziennie z basenu i Spa. Przemiłe panie wykonujące masaż. Jedyny cień na tym wyjeździe to niewygodne zapadające się łóżka. Nie wiem może ten problem był tylko w naszym pokoju?

Reviewed: 6 years ago (05/09/2020)
Date of experience: 09/2020

Hotel piękny, ładnie położony jednak wymaga odświeżenia pokoi i poprawienia jakości obsługi w restauracji.

Reviewed: 6 years ago (04/09/2020)
Date of experience: 08/2020

Cudowny pobyt. Piękny zamek i jego otoczenie. Duży park ze stawami i placem zabaw a dodatkowo możliwość przejażdżki na kucyku dla dzieci. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, którym urozmaicała czas Pani Animatorka. Na sza wnuczka jeszcze w dniu wyjazdu, wraz z innymi dziećmi "szukała skarbu" wokół zamku, tak, że trudno było ją skłonić do ruszenia w drogę powrotną do domu. Bardzo smaczne jedzenie, w tym na obiadokolacji dania do wyboru. Obsługa bardzo miła i pomocna. Dobra organizacja zapewniająca bezpieczeństwo w czasie pandemii. W okolicach Kliczkowa sporo atrakcji do zwiedzania w czasie wycieczek. Czuliśmy się zaopiekowani i żal było wyjeżdżać.

By Gallo
Reviewed: 6 years ago (03/09/2020)
Date of experience: 08/2020

Wrażenie niesamowite, piękna aleja oświetlona ozdobami świetlnymi,

Reviewed: 6 years ago (01/09/2020)
Date of experience: 08/2020

Spabereich ist verbesserungsfähig(Wasserqualität) Massage geht besser-Schloßambiente sehr schön- Innenhof lädt zum Verweilen ein. gut für die Erholung

Reviewed: 6 years ago (31/08/2020)
Date of experience: 08/2020

jestem zadowolony , bardzo przyjemny wypad

By Jutta Berndt
Reviewed: 6 years ago (30/08/2020)
Date of experience: 08/2020

completely satisfied, planning to return! The pool and spa area was very nice

By Iwonka Złamaniec
Reviewed: 6 years ago (30/08/2020)
Date of experience: 08/2020

Piękny zamek w urokliwym miejscu, doskonała baza wypadowa do zwiedzania okolic i zamków Dolnego Śląska. Dostaliśmy ładny, duży pokój, porządnie umeblowany, szkoda że brakowało lodówki, łazienka wymaga odświeżenia, czysto. Personel bardzo miły, pomocny. Hotel dysponuje dużym, bezpłatnym parkingiem oraz niedużym płatnym, strzeżonym. W hotelu jest basen, spa, bawialnia dla dzieci, korty....można pojeździć konno..Nie korzystaliśmy z braku czasu, nastawieni na zwiedzanie. Nasz 6 dniowy pobyt uważam za bardzo udany, a hotel wart polecenia.