Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Group

Miejsce spełniło moje oczekiwania

Date of experience: 01/2020

Czasy świetności już chyba dawno ma za sobą.

By Jaromin
Date of experience: 01/2020

Bardzo miło spędzony czas.

Reviewed: 6 years ago (23/01/2020)

Dziękujemy za pobyt.

Reviewed: 6 years ago (22/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Ogólnie wrażenia pozytywne, aczkolwiek przydałby się mały lifting.

Reviewed: 6 years ago (21/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Jedzenie przepyszne i urozmaicone zarówno śniadania jak i kolacje, liczne atrakcje dla dzieci: warsztaty i zajęcia ruchowe, korzystaliśmy z oferty stadniny- wspaniali instruktorzy i bardzo dobrze ułożone konie, przemiła i bardzo pomocna obsługa hotelowa, cudowne miejsce

Reviewed: 6 years ago (20/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Miejsce bardzo ładne , natomiast oprowadzanie wycieczek w nocy pod drzwiami klientów nie fajne , pokoje bardzo głośne !! pościel czysta choć poszewka dziurawa !! , nie działający telefon , dość brudne podłogi ( stara wykładzina i rozwalające się nóżki od łóżka ) , ciemne sale do spożywania posiłku i zimne ,czasami nie widać co się nakłada na talerz . Basen ładny lecz brak jest przebieralni .

Reviewed: 6 years ago (19/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Jestem bardzo zadowolony z wypoczynku w zamku Kliczków.

By Kuźmicka
Reviewed: 6 years ago (19/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Bardzo udany ośmiodniowy pobyt , wnuczki zachwycone , a one są najlepszym wyznacznikiem - "..babciu przyjedziemy tutaj jeszcze.." Dobrze zorganizowany czas dla dzieci starszych ( 7 i 13 lat) , profesjonali i przesympatyczni trenerzy nauki jazdy konnej jak i pracownice w spa. Miejsce dla relaksu tak dla dorosłych jak i dzieci. Moim zdaniem brakowało tylko animatora/prowadzącego przy ognisku podczas rodzinnego pieczenia kiełbasek oraz troszkę śmieszna nagroda=skarb za prawidłowe rozwiązanie Questy - wyprawy odkrywców dla dzieci starszych ( może zamiast lizaczka dać np. zakładkę za 3 zł do książki ze zdjęciem zamku czy folwarku). I jeszcze jedna rzecz chyba najważniejsza, bardzo dziękuję za sprawienie mnie i dziewczynkom niespodzianki tj. przeniesienie nas do zamku z folwarku. To na prawdę było b. bardzo miłe szczególnie,że basem jak i spa zlokalizowane są w zamku. Życzę jak najwięcej miłych gości i wszelkiego dobra dla Firmy i jej zespołu. Pozdrawiam Sławomira Kuźmicka

Reviewed: 6 years ago (17/01/2020)
Date of experience: 01/2020

Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Można odpocząć, cisza i spokój. Myślę, że ostatnia godzina otwarcia basenu powinna być niedostępna dla dzieci. Pani w spa (przysługiwał nam zabieg o którym nas nie poinformowano) miła, ale raczej zniechęcała do wykonywania tego zabiegu niż zachęcała. Mimo małych niedociągnięć jesteśmy zadowoleni.