Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By URBANIAK
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (24/07/2018)

POBYT BARDZO UDANY,WRACAMY ZA 2 TYGODNIE

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (24/07/2018)
Date of experience: 07/2018

Hezký hotel, ve stylovém prostředí s výborným jídlem.

By Ewa Drybdos
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (22/07/2018)
Date of experience: 07/2018

Wspaniały pobyt w cudownym zamku ,chwile zadumy w uroczym parku . Miła kompetentna obsługa i dobra kuchnia . Idealna lokacjizacja na zwiedzanie okolicznych atrakcji turystycznych. Z przyjemnością powrócimy o polecimy

By Gaj
Date of experience: 07/2018

Słabe oświetlenie pokoi i korytarzy.
Ciekawa wycieczka po Zamku, choć sugerowałbym uatrakcyjnić jej program o elementy normalnie niedostępne.

By Wolfgang
Date of experience: 07/2018

WLAN funktioniert gar nicht. Nur 5 TV Programme zur Verfügung. Zimmer bei Ankunft sehr schmutzig.

In die Technik muss noch viel investiert werden. Sonst ok.

Date of experience: 07/2018

Byłam trochę rozczarowana. Miałam nadzieję, że standard będzie wyższy. Mieliśmy pecha bo w piątek byli ludzie ze szkolenia i do 3 nad ranem chodzili i głośno się zachowywali a w sobotę znowu jakaś rodzinna impreza i muzyka do 2 w nocy. Bardzo gorąco i brak klimatyzacji, uchylone okno nic nie dawało - tylko muchy miały radochę. Zamek piękny, ładny i funkcjonalny basen, śliczny park wokół zamku. Niestety dojście przez uliczki pełne podejżanych tubylców w ciągu dnia i wieczorem trochę krępujące. Warto pomyśleć o jakiejś bramce bocznej dla mieszkańców Folwarku, aby mogli korzystać z usług Zamku.

Date of experience: 07/2018

Pobyt bardzo udany. Mieliśmy zarezerwowany nocleg w folwarku ale po pewnym małym zamieszaniu, dostaliśmy informację na miejscu że możemy spędzić noc w zamku. Było to bardzo miłe zaskoczenie, zwłaszcza że podróżowaliśmy z dzieckiem. Pokój przestronny, łóżeczko dla dziecka przygotowane tak jak poprosiliśmy, śniadania pyszne. Zamek z zewnątrz i wewnątrz bardzo ładnie odrestaurowany. Pomimo że tej nocy odbywały się imprezy, to jednak zamek jest tak duży, że w ogóle się tego nie odczuwało. No i dodatkowo dużo atrakcji na miejscu- strefa spa z basenem, pokój zabaw dla dzieci, bilard, możliwość jazdy konnej i być może inne o których nie zdążyliśmy się dowiedzieć;) miejsce super, na pewno jeszcze kiedyś wrócimy!

By Korulski
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (28/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Spotkanie z historia w autentycznym starym zamku i w pieknej okolicy. Kwitnace stare lipy prawdziwy cud przyrody. Jedyny bemol to ogrzewanie weglem nie pasuje do miejsca i czasu, 21 wieku.

By Paweł
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (26/06/2018)
Date of experience: 06/2018

Jesteśmy z żoną zadowoleni z pobytu w folwarku książęcym w Kliczkowie. Naszym zdaniem uzyskane tam świadczenia były w pełni adekwatne do poniesionych przez nas kosztów.

By Wiśniewski
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (22/06/2018)
Date of experience: 06/2018

oferta , i z takim przekonaniem jechaliśmy-nocleg jest w ZAMKU.na miejscu okazało się że i owszem jest dla nas
nocleg ,ale w innym budynku oddalonym od zamku o km itd.
usługi nie polecam