Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Wuczyński
Date of experience: 04/2018

Mogę pogratulować umiejętności stworzenia luźnej, "nienapuszonej" atmosfery przy jednoczesnym zachowaniu klimatu i poczuciu przez Gościa przebywania w wyjątkowym miejscu.

Date of experience: 04/2018

we will recommend to our friends

Date of experience: 04/2018

Świetny pobyt, pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa, woda w basenie przyjemna. Małe minusy za to, że podczas rezerwacji prosiłam o pokój z małżeńskim łóżkiem, a mieliśmy dwa pojedyncze i za niesprawną lodówkę. Rowery z zamkowej wypożyczalni wymagają natychmiastowego serwisu, bo okolica jest piękna i warto ją zaobserwować oczami rowerzysty :)

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (16/04/2018)
Date of experience: 03/2018

Bardzo ładne miejsce, gdyby nie to, że inni goście swoim głośnym zachowaniem zakłócili nam wypoczynek, byłoby naprawdę świetnie.

By Jacek Słowinski
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (11/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Święta jak w domu !!! Wspaniałe trzy dni w Zamku Kliczków.
Bylismy już po raz drugi i - mam nadzieję - nie ostatni. Szczerze mówiąc było tak jak trzeba, łącznie z koszyczkami z " Swięconką " dla zamkowych gości. Przede wszystkim: Duży szacunek dla Szefa Kuchni i jego ekipy. Wszystko było pyszne i doprawione właściwie. Zachwyciło nas bogactwo potraw i ich dobór: jajka pod różnymi postaciami, śledzie domowe, wspaniałe pasztety, gicz wołowa, ragout z dzika - zabrakło by miejsca, by o tym wszystkim napisać. I moc świątecznych atrakcji dla dorosłych oraz dla dzieci ! Dziękujemy i do zobaczenia !
Ps. Bardzo dziekujemy p. Martynie Pawlik za miły kontakt i załatwienie wszelkich formalności z płatnościami włącznie. Oczywiście dziękujemy też wszystkim, którzy przyczynili się do tak miłego pobytu i serdecznie pozdrawiamy !!!!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (08/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Ogólnie wrażenia pozytywne. Bardzo fajny obiekt dla koneserów pałacowo-zamkowych klimatów ale nie dla osób szukających supernowoczesnych hoteli. Wyżywienie bardzo dobre ilościowo i jakościowo. W pakiecie wielkanocnym przydałoby się trochę dodatkowych atrakcji, które urozmaiciłyby pobyt. Nawet grill na dziedzińcu ominął nas ponieważ był dopiero w poniedziałek gdy większość gości już wyjeżdżała po weekendzie. Bar w holu głównym zbyt krótko otwarty, tylko do godz 22. Mimo wykupionego pakietu zwiedzanie zamku odpłatne. Obiekt do przyjęcia na pobyt tzw. weekendowy ale nie na dłużej.

80+ years
Date of experience: 04/2018

Enttäuscht war ich als ich das Hotel betrat.Die Eingangshalle nebst Café finde ich sehr häßlich und sie paßt nicht zu den anderen herrschaftlichen RÄümen und der wunderbaren Präsentation der leckeren Speisen.Wir haben uns bei Ihnen sehr wohl gefühlt.

Date of experience: 04/2018

jedzenie ok , bardzo dobre ....
basen i sauna nie polecam !!!!!

By Prusak
Date of experience: 04/2018

Śliczna lokalizacja. Piękny zamek i dostateczny gosconiec. Hałas przy rozpalaniu pieca rano i wieczorem.

Date of experience: 04/2018

Krasne misto,skoda,ze pokoje nejsou pohodlnejsi