Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Pietras
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (06/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Fantastyczny pobyt. Wspaniała obsługa, jedzenie wyśmienite. Z pewnością tam wrócimy :)

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (04/03/2018)
Date of experience: 02/2018

urokliwe miejsce n pewno jeszcze tam wrócmy

By Zdenek
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (04/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Incredible stay on the Kliczkow Castle. Beautifuly repared bulding, fantastic room and delicious food. All was fine. Unfortunately there is not such a lot things to do in February.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (02/03/2018)
Date of experience: 02/2018

SPODZIEWAŁAM SIĘ WYŻSZEGO STANDARDU. ZAMEK JEST DO ODŚWIEŻENIA CZYLI WEWNĄTRZ CHOCIAŻBY POMALOWAĆ /ODŚWIEŻYĆ/ ŚCIANY. ZAWIEDZIONA BYŁAM BRAKIEM JACUZZI. NO I POSIŁKI POWINNY BYĆ DUŻO LEPSZE I WIĘCEJ WYBORU.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (02/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Byliśmy w Folwarku na feriach z koniem i bardzo nam się podobało. Pokoje z antresolami Super Pomysł. Na wyposażeniu każdego pokoju powinien być czajnik i kubki. Z tego co czytałam wcześniej w komentarzach to wszyscy maja zastrzeżenia co do wody w basenie jest za chłodna. Mam jeszcze zastrzeżenia co do pakietów z Groupona, które nie są sporządzone precyzyjnie i potem są wątpliwości co i ile w tym pakiecie jest. Jak się przyjeżdża to powinna być pełna informacja i powinno się otrzymać Kupon na Konia, Kupon na bryczkę, czy kupon do Spa i kupony na zniżki jeśli takie przysługują, a nie za każdym razem każdy biega do recepcji czy ja mam to w pakiecie czy nie czy płatne czy bez płatne czy ze zniżką? Pozdrawiam

By Ratajczak
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (01/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Idealne miejsce do wypoczynku dla ludzi ceniących ciszę i spokój.Pokój ładny, przestronny i czysty. Wyżywienie bardzo smaczne.

Date of experience: 02/2018

Piękne miejsce. Wielki plus za różnorodne dania do wyboru (śniadania i obiadokolacje). Fajny pomysł z pokojem zabaw dla dzieci, który bardzo spodobał się mojej córci. Gorąco polecam. Na pewno wrócę latem i zimą ze śniegiem.

Date of experience: 02/2018

Bardzo fajny pobyt smaczne jedzenie, tylko woda w basenie troszkę za zimna.

Date of experience: 02/2018

po prostu wspaniale na pewno tam wrócimy

By Ewa
Date of experience: 02/2018

Co mogę powiedzieć? Jeszcze u Was nie byłam a już mi podziękowano za pobyt ...
Mam nadzieję, że moja rezerwacja na sierpień jest nadal aktualna ale czuję się trochę zaniepokojona