Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Date of experience: 06/2025

Pobyt w zamku Kliczków był wspaniały I przerósł nasze największe oczekiwania.

Szanowna Pani Agnieszko,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w Zamku Kliczków.

Jest nam ogromnie miło, że doświadczenia związane zarówno z przygotowaniem komnaty, jak i wyjątkową lokalizacją spełniły, a nawet przewyższyły Państwa oczekiwania. Cieszy nas również, że dodatki takie jak kwiaty i wino wpłynęły na jeszcze lepsze wrażenia z pobytu, a komnata została należycie przygotowana na Państwa przyjazd.

Doceniamy pozytywne słowa dotyczące czystości oraz całego procesu zameldowania i wymeldowania. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów obsługi.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By CWIKLINSKI

SUPER JESTEŚMY ZADOWOLENI POLECAMY

Szanowni Państwo,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas ogromnie, że byli Państwo zadowoleni z wizyty i polecają nasz obiekt. Szczególnie doceniamy pozytywne oceny dotyczące komfortu pokoju, dogodnej lokalizacji oraz sprawnego procesu zameldowania i wymeldowania.

Dziękujemy także za dobrą ocenę czystości – każda wskazówka jest dla nas cenna i motywuje nas do dalszej pracy nad podnoszeniem standardów.

Państwa zadowolenie jest dla nas największą wartością i inspiruje nas do ciągłego doskonalenia świadczonych usług.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński
Dyrektor Zamku Kliczków
By Przepióra
Date of experience: 06/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.

Date of experience: 06/2025

Piękny i stylowy hotel. Podobało się nam bardzo świetny basen można pozwiedzać i wypoczac

By Jarek Mandrela
Date of experience: 06/2025

Pobyt w hotelu mieszczącym się w odrestaurowanym Zamku ma swój niepowtarzalny klimat. Skorzystaliśmy z pakietu weekend w siodle, dodatkowo zwiedziliśmy Zamek, korzystaliśmy z strefy Thalgo SPA i strefy basenowej, "wiosennej popołudniowej herbatki z domowymi cynamonkami i konfiturą". Wybraliśmy się również na wycieczkę wypożyczonymi hotelowymi rowerami do Bolesławca. Weekend spędzony aktywnie, z chwilami odpoczynku i wytchnienia. Pobyt uważamy za bardzo udany.

Reviewed: 9 months ago (21/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Bardzo udany pobyt w cudownym hotelowym zamku, malownicze miejsce z historią. Polecam zwiedzanie w przewodnikiem, do poznania wspaniała historia zamku.

Reviewed: 9 months ago (20/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Wir waren sehr zufrieden, außer das es kein deutsches Fernsehen gab.

Reviewed: 9 months ago (19/06/2025)
Date of experience: 04/2025

Chetnie do was przyjezdzamy, jak jestesmy w Polsce. Pokoje sa glosne, chodzi o to, ze slychac co sasiedzi mowia

Reviewed: 10 months ago (18/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Miejsce ładne, ale brak rozrywek wieczorem o 20.00 zamek "zamiera".

Reviewed: 10 months ago (18/06/2025)

Naprawdę oceniam pozytywnie