Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 11 months ago (25/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Wrażenia bardzo pozytywne. Szczególnie podziwiam i jestem wielce zobowiązany pomocą udzieloną mi przez ochronę hotelową, a najbardziej przez Kierownika Działu Technicznego w momencie kłopotów z samochodem. Jego zaangażowanie w poszukiwaniu baterii do kluczyka przeszło wszelkie oczekiwania. Mając wiele obowiązków służbowych znalazł czas na wyjazd i zakup baterii w Bolesławcu. Jestem mu za to bardzo wdzięczny. To bezinteresowne zaangażowanie w pomoc zasługuje na najwyższe uznanie i pozostanie w mojej pamięci na długo. Świadczy to jak wspaniały personel jest zatrudniony w Waszym hotelu. Jeszcze raz wielce dziękuję za miłe przyjęcie i opiekę na każdym kroku.

By Kokocińska
Reviewed: 11 months ago (24/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, planujemy powrót ze znajomymi. Przepyszne jedzenie- śniadania i obiadokolacje. Wspaniała okolica zamku, ale również świetna baza wypadowa. Zwiedzaliśmy też zamek z przewodnikiem, bardzo ciekawe oprowadzanie. Naprawdę będę polecać wszystkim.

By Seweryn
Reviewed: 11 months ago (23/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Przyjemny pobyt, starająca się obsługa. chociaż małe niedociągnięcia nie działające na basenie prądy wodne. Uszkodzona jedna sauna. Dłuższe oczekiwanie na przygotowanie stolika.

By Wieland
Reviewed: 11 months ago (23/06/2024)

Ogólne wrażenia mam pozytywne

Date of experience: 06/2024

To była pierwsza wizyta , ale bez wątpienia nastąpią kolejne , bardzo bardzo zadowolony ,

Date of experience: 06/2024

Zamek bardzo ładny z zewnątrz jak i wewnątrz.Poszczególne sale robią super wrażenie.Korytarze hotelu utrzymane w czystości i w pięknym starym stylu.Ładny park wokół zamku.

Date of experience: 06/2024

Zarówno położenie jak i architektura sprawiają że pobyt jest niecodzienny ! Wspaniałe otoczenie, bardzo miła obsługa, różnorodność pobliskich atrakcji zapewnią znakomite wrażenia i sprawią ze pobyt będzie mile wspominany !!! A jeśli w kimś drzemie odrobina romantycznej duszy to z pewnością będzie oczarowany !!!

By David
Reviewed: 11 months ago (19/06/2024)
Date of experience: 06/2024

We enjoyed our stay which was sadly only one night, our needs were met and the service provided we could not fault. We would happily stay again when we next return to Poland.

Reviewed: 11 months ago (19/06/2024)
Date of experience: 05/2024

Wir sind schon mehrmals in diesem Hotel gewesen und fühlen uns dort immer sehr wohl. Bei unserem letzten Aufenthalt war eine größere Gruppe von Kindern im Hotel untergebracht was die Ruhe in der ersten Nacht ein wenig störte. Passt leider nicht zu dem Ambiente des Hotels.

Reviewed: 11 months ago (18/06/2024)
Date of experience: 06/2024

Pobyt bardzo miły, okolica i hotel piekny. Dziedziniec bardzo klimatyczny, obsługa pomocna. Basen czysty i calkiem duży. Niestety pokój jak na 4 gwiazdki dość słaby. Ściany brudne i podrapane, wykladzina z plamami, brak w pokoju lodówki i czajnika. Pokoj od strony głównego wejścia porażka, głośno albo wycieczki przyjeżdzajace o 24 albo od rana dostawy towaru do restauracji. Chyba ktoś powinien pomyślec o gościach, ze przyjeżdzaja tam odpocząć. Pokój jest wizytówka hotelu nie tylko dziedziniec i recepcje