Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Date of experience: 06/2025

ogólnie bardzo ładne miejsce, dużo atrakcji, sporo rzeczy wymaga lekkich napraw np boiska do tenisa, place zabaw. najgorsza niestety manufaktura pizzy, tak niedobrych dań dawno nie jedliśmy

By X
Date of experience: 06/2025

jak na taką cenę i standard obiektu hotelowego, brak czajnika w pokoju uważam za nieporozumienie.

Date of experience: 06/2025

Bardzo dobre z drobnymi mankamentami (m.in. zniszczenia np. pieców, brak wolnych stolików w porze śniadaniowej (akurat, jak przyszłyśmy), talerz w Restauracji Boletus z potłuczonymi bokami, brak podtalerza pod miską na zupę).

Reviewed: 4 weeks ago (08/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Ein wunderschönes Schliss Hotel im Stil gelassen mit punktuellen Erneuerung und Sanierung …. Es war eine super schöne Hochzeit und Feier

Reviewed: 4 weeks ago (08/06/2025)

Jesteśmy bardzo zadowoleni

By Wnętrzak
Date of experience: 06/2025

Miła obsługa. kompetentny przewodnik.Czysty obiekt. Urozmaicone,smaczne śniadanie

By Młyński
Date of experience: 06/2025

Jesteśmy już kolejny raz bardzo nam Wszystko odpowiada polecamy znajomym

By Włodarz

Pozytywnie wrażenia i odczucia

By Justyna
Reviewed: 4 weeks ago (06/06/2025)
Date of experience: 06/2025

I had a great time in the castle, relaxing and enjoying the closeness of nature

Reviewed: 4 weeks ago (05/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Na zwiedzenie zamku polecam ,a na dłuższy pobyt odradzam

Szanowny Panie Tomaszu,

Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz ocenę zarówno pobytu, jak i samego zwiedzania zamku.

Cieszy nas, że wizyta w Zamku Kliczków jako atrakcja turystyczna spełniła Państwa oczekiwania. Satysfakcja z możliwości zwiedzenia historycznych wnętrz jest dla nas niezwykle ważna.

Z żalem przyjmujemy jednak uwagi dotyczące warunków w pokoju oraz ogólnych wrażeń z dłuższego pobytu. Zimno w pokoju i brak dodatkowych atrakcji to sygnały do dalszej pracy nad podnoszeniem komfortu oraz oferty naszego obiektu. Dziękujemy także za pozytywną ocenę czystości – staramy się utrzymać wysoki standard w tym zakresie.

Każda opinia jest dla nas cenna i pozwala lepiej odpowiadać na potrzeby naszych gości.

Z poważaniem
Tomasz Kopyczyński