Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Koczyński
Reviewed: 6 weeks ago (25/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Przytulne, ciekawe, miła obsługa, świetne jedzenie, różne atrakcje, fajny basen

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie maksymalnych ocen za pobyt w naszym zamku.

Cieszymy się, że docenili Państwo przytulny klimat, różnorodne atrakcje oraz komfortowe warunki w naszym obiekcie. Wysoka ocena pracy personelu oraz jakość serwowanych dań są dla nas niezwykle ważne i motywują do dalszego zaangażowania.

Jest nam miło, że zarówno basen, jak i sprawność procesów meldowania oraz wymeldowania spełniły Państwa oczekiwania. Dziękujemy również za docenienie czystości, lokalizacji oraz standardu pokoju.

Państwa satysfakcja to nasz największy priorytet, dlatego każda taka opinia daje nam wiele radości i stanowi najlepszą motywację do dalszego doskonalenia oferty.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 6 weeks ago (24/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Restaurant is perfect - tasty meals (both dinners and breakfasts), nice park around the castle, but old and cold rooms. During the night it was really cold inside the caste and rooms. Also, we could hear noice from other rooms around. Sauna was full most of the time and the other sauna was turned off.

Dear Guest,

The entire Kliczków Castle team and I would like to sincerely thank you for sharing your feedback about your stay at our hotel.

We are pleased that the taste of the dishes served in the restaurant and the castle's surroundings left a positive impression on you. We also appreciate your kind words about our breakfasts and dinners.

Thank you for sharing your comments regarding the standard of the rooms, the temperature, and the acoustic comfort. Your comments are an important signal for us to continue working to improve your stay. We are also sorry that your use of the sauna area did not meet your expectations.

Every suggestion from our guests is valuable and helps us improve our services. We hope that on your next visit to Kliczków Castle, we will provide an even better experience.

Yours sincerely,
General Manager
Reviewed: 7 weeks ago (23/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Byliśmy w Kliczkowie już kilka razy i planujemy kolejne wizyty! Odpowiada nam atmosfera, otoczenie oraz obsługa!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią oraz ponowny wybór naszego zamku jako miejsca wypoczynku. Państwa regularne wizyty są dla nas ogromnym wyróżnieniem i źródłem satysfakcji.

Z przyjemnością przyjmujemy pozytywne uwagi dotyczące panującej atmosfery oraz profesjonalizmu obsługi. Cieszy nas również, że przestronność i wygoda pokoi, a także ich przytulny charakter, przyczyniają się do udanego pobytu.

Doceniamy także wysoką ocenę lokalizacji i fakt, że okolica umożliwia organizację różnorodnych aktywności oraz inspiruje do odkrywania kolejnych atrakcyjnych miejsc, zarówno w pobliżu, jak i za granicą.

Jesteśmy wdzięczni za sprawiedliwą ocenę w zakresie czystości – takie sygnały motywują nas do nieustannego podnoszenia standardów. Szybkość i sprawność procesu zameldowania i wymeldowania to dla nas ważny aspekt, który z radością czytamy w Państwa komentarzu.

Państwa zadowolenie to dla nas największa wartość i motywacja do dalszego rozwoju, aby każda kolejna wizyta była równie udana.

By Elżbieta Sz
Reviewed: 7 weeks ago (23/08/2025)

Zamek klimatyczny, gościnny.

Szanowna Pani Elżbieto,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz tak wysoką ocenę pobytu w naszym zamku.

Cieszy nas, że klimat obiektu oraz gościnność zespołu wywarły na Pani pozytywne wrażenie i przyczyniły się do udanych chwil spędzonych w naszym hotelu. Satysfakcja z komfortu pokoju, jego przestronności, a także docenienie doskonałej lokalizacji w otoczeniu natury są dla nas niezwykle istotne – szczególnie cieszy nas, gdy miejsce sprzyja wypoczynkowi zgodnie z indywidualnymi preferencjami gości.

Jesteśmy wdzięczni za uznanie wysokich standardów czystości oraz sprawności procesów meldowania i wymeldowania. Słowa uznania kierowane w stronę personelu recepcji są dla nas niezwykle cenne – zespół dokłada wszelkich starań, aby każdy pobyt pozostawiał miłe wspomnienia i przebiegał w serdecznej atmosferze.

Dziękujemy za wnikliwą opinię, która jest dla nas motywacją do dalszego doskonalenia usług oraz pielęgnowania wyjątkowego klimatu zamku. Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą wartość.

By Born
Reviewed: 7 weeks ago (22/08/2025)

Sehr schönes Schlosshotel

By Inna Schulz
Reviewed: 7 weeks ago (20/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Мы наслаждались остановкой в этом волшебном месте! Персонал заслуживает отдельного упоминания - очень доброжелательные, готовые помочь, супер сервис.

Уважаемая г-жа Инна Шульц!

Большое спасибо за то, что поделились своими впечатлениями о нашем отеле.

Мы очень рады, что вы так высоко оценили наш сервис и атмосферу в замке. Мы рады, что наш персонал оставил у вас положительное впечатление и смог обеспечить вам комфортное пребывание.

Мы ценим ваши отзывы об удобствах в номерах и о наличии фена. Мы понимаем, что историческое происхождение отеля придаёт ему уникальный характер, но мы постоянно стремимся к тому, чтобы каждая деталь соответствовала нашим стандартам чистоты и комфорта. Мы очень рады, что вы также отметили такие детали, как оформление номеров и уровень чистоты.

Благодарим вас за положительный отзыв о местоположении и процессе регистрации заезда и выезда. Удовлетворенность гостей и эффективное обслуживание — наши главные приоритеты.

Мы надеемся, что ваше пребывание оставит у вас приятные воспоминания и побудит вас вернуться.

Уважаемый г-н!

Благодарим вас за ваш отзыв. Мы рады, что вам понравились наши лепёшки и они оправдали ваши ожидания. Удовлетворенность наших гостей очень важна для нас и мотивирует нас продолжать нашу работу.

С уважением,
Томаш Копычинский
Директор замка Кличкув
Reviewed: 2 months ago (19/08/2025)
Date of experience: 08/2025

SUPER, PLANUJEMY WRÓCIĆ :-)

Szanowny Państwo,

Dziękujemy serdecznie za wyrażenie swojej opinii oraz wysoką ocenę pobytu. Bardzo się cieszymy, że rozważają Państwo ponowną wizytę i doceniają komfort oraz czystość naszego obiektu.

Pragniemy przeprosić za niedogodność związaną z nieszczelnymi drzwiami kabiny prysznicowej i rozumiemy, jak ważna jest cisza w miejscu wypoczynku. Cenimy także pozytywne słowa na temat procesu meldowania i wymeldowania.

Państwa opinia jest dla nas bardzo wartościowa i stanowi motywację do dalszego udoskonalania usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 months ago (19/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Zamek ciekawy z historia, miło nocować mieszkać. Może oprócz organizowania dla dzieci, coś ciekawego możnaby zorganizować w czasie pobytu dla starszych dzieci i dorosłych.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym zabytkowym zamku oraz jego historia wywarły na Państwu pozytywne wrażenie, a lokalizacja oraz malownicze otoczenie spotkały się z uznaniem.

Doceniamy sugestię dotyczącą organizowania dodatkowych atrakcji skierowanych do starszych dzieci oraz dorosłych. Państwa uwagi są dla nas cenną wskazówką przy planowaniu przyszłych udogodnień.

Dziękujemy także za zwrócenie uwagi na kwestie związane z odświeżeniem pokoju oraz lepszym oznakowaniem ścieżek wokół zamku. Państwa komentarze pomogą nam stale podnosić jakość naszych usług.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 months ago (17/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Ogólne wrażenia pozytywne, bardzo miła obsługa. Pokój duży, czysty i cichy na czym nam najbardziej zależało.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz przyznanie najwyższych ocen za pobyt w naszym zamku.

Cieszy nas, że komfort pokoju, jego czystość oraz cisza spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do udanego wypoczynku. Szczególne słowa uznania dla pracy naszego zespołu są dla nas bardzo ważne i stanowią potwierdzenie naszych starań o jak najlepszą obsługę gości.

Doceniamy również pozytywne oceny dotyczące lokalizacji oraz przebiegu procesów zameldowania i wymeldowania. Takie opinie motywują nas do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług oraz troski o każdy szczegół pobytu.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 months ago (17/08/2025)
Date of experience: 07/2025

Wszystko w należytym porządku. Śniadania przepyszne, okolica piękna. W saunie mogłaby być wyższa temperatura, ale poza tym polecam!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii oraz wysokie oceny dotyczące pobytu w naszym zamku.

Jest nam bardzo miło, że śniadania oraz otoczenie spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wizyty.

Doceniamy także sugestię dotyczącą temperatury w saunie – Państwa uwagi są dla nas cennym źródłem informacji i pomagają w podnoszeniu standardów oferowanych udogodnień.

Dziękujemy również za pozytywne oceny komfortu pokoju, lokalizacji, czystości oraz sprawnych procesów zameldowania i wymeldowania. Satysfakcja naszych Gości stanowi dla nas największą wartość i motywuje do dalszej pracy nad udoskonalaniem usług.