Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 6 weeks ago (20/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Ogólnie cieszę się, że nie brukowałam na więcej niż weekend:sen limitowany odgłosami z sąsiedniego pokoju (właśnie sąsiadka nuci kołysankę swojemu niemowlęciu - jest 6.14 rano oraz niewygodnym łóżkiem, Pani w recepcji trochę niepoinformowana i trochę mieszała 🤪.

By Rachwalik
Date of experience: 02/2026

Piękny zamek, super pobyt, mili pracownicy. Pobyt zrobił na nas wrażenie

By Stanisław Banicki
Date of experience: 02/2026

- Kliczków nas oczarował, Zamek dostojny, świetnie zaaranżowany, mimo swojego ogromu cichy i przytulny. Wspaniała, profesjonalna obsługa na piętrach, w gastronomii i recepcji, personel praktycznie zgadywał oczekiwania gości.

Date of experience: 02/2026

Zapisaliśmy się na warsztaty malarskie (specjalnie przyjechał na nie artysta malarz z Berlina) , sobotę ustawiliśmy pod te zajęcia. Nikt nie pofatygował się by nas poinformować , że się nie odbędą. Inaczej moglibyśmy zorganizować sobie czas wiedząc o tym. Po wizycie na basenie chcieliśmy wypić kawę, zapłacić gotówką, zostaliśmy niegrzecznie potraktowani, Pani z akcentem poinformowała nas, że mamy to sobie ogarnąć bo ona nie ma wydać. W Saloniku obok odbywała się pierwszej nocy jakaś impreza, nie można było spać w naszym pokoju, po telefonie na recepcję zero reakcji. Wynagrodziła nam to Kolacja Walentynkowa, była pyszna , obsługa przemiła. Ale oceniając ogólnie miejsce śliczne, ale nie wrócimy ponownie.

Date of experience: 02/2026

Obiekt bardzo klimatyczny. Jego historie czuje się na każdym kroku. Doceniam wysiłek włożony w jego rewitalizację. Bardzo dobra kuchnia.

Reviewed: 6 weeks ago (18/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Das gesamte Haus und vor allem das Schwimmbad müssen renoviert werden.

Reviewed: 6 weeks ago (17/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Urokliwe miejsce, warte odwiedzenia. Ogromny plus za bardzo miłą obsługę.

Date of experience: 02/2026

Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, atmosfera starego, zabytkowego zamku, miła obsługa, dużo organizowane wokół klientów, zwiedzanie, spa, restauracja, spacery wokół zamku, wieża i wiele innych. A to buduje miłe wspomnienia, dzieje się. Jedyne co rozczarowało to basen, bo i mały i dość w słabym stanie, wymaga remontu, szczególnie sufit na niecką basenową, strach miałem czy mi coś na głowę nie spadnie, sauny też dość zaniedbane, w przebieralni brudno.

Date of experience: 02/2026

Jestem zadowolona, jak co roku!

By Osuchowska
Date of experience: 02/2026

Moje ogólne wrażenie jest dobre. W obiekcie jest dużo atrakcji i sam budynek jest ciekawy. Minus za niewystarczające oznaczenie drogi do sal z obiadokolacjami i śniadaniami.