Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Date of experience: 03/2024

Bardzo udany pobyt, zamek przyzwoicie odrestaurowany. Nocując i zwiedzając można poczuć się jak średniowieczny Pan na zamku. Klimatyczne miejsce. Atrakcję stanowi basen, sauny oraz strefa SPA. Byłem w podróży służbowej, ale warto przyjechać na dłużej z rodziną.

By Przygodzka
Date of experience: 03/2024

Bardzo klimatyczne miejsce, dobre jedzenie, można korzystać z basenu i spa, a folwark z koniami rewelacja

Date of experience: 03/2024

Super miejsce piękna lokalizacja pokoje powinno być bardziej wyciszone bo wszystko słuchać co się dzieje w innym pokoju

By Wołodkiewicz
Date of experience: 03/2024

Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Liczyłam na rowery które niestety nie były jeszcze gotowe ale za to mogłam skorzystać z przejażdzki konnej. Pyszne jedzenie i miło spędzony czas

Reviewed: 1 year ago (19/03/2024)

byłam bardzo zadowolona

Reviewed: 1 year ago (19/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Piękny obiekt ale woda w basenie zimna sauna czynna tylko jedna mieszczą się tam tylko 3 osoby druga nieczynna na taką ilość osób które chcą się zagrzać bo chyba tylko do tego słuzy ...... I będących na basenie osób to strasznie mało . Świeto Patryka ... No cóż powinna być jakaś atrakcją nie tylko kapelusiki u obsługi ale może jakiś koncert ... Rozumiem że są ludzie którzy tam odpoczywaja ale są też tacy którzy chętnie skorzystali by z atrakcji proponowanych przez zamek jak by były.... co do Restauracji... nie skorzystałam po kolacji ktora była zdecydowanie bez smaku i jak pomyślałam o tym że gotuje tam ten sam szef kuchni to szkoda wydawać pieniędzy...a jak w Restauracji jest lepiej za dodatkowe pieniądze to jest nie fer bo przecież uczciwie za pobyt też zapłaciłam....I uważam że nie powinnam wyjść z obiadokolacji głodna ... ok co do manofaktury podpłomyka .... niestety też pozostawia dużo do życzenia.... pokoje czyste , obsługa sympatyczna i uczynna widać że bardzo dbają o komfort pobytu gości....Nad posiłkami wieczornymi trzeba by popracować i wtedy było by super

By Mieczysław F.
Reviewed: 1 year ago (18/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Miejsce urokliwe, ciekawa okolica.

Date of experience: 03/2024

Warto tam zawitać chociaż na parę dni. Zamek robi wrażenie a obsługa sprawia, że chce się wrócić.

By MRi.
Date of experience: 03/2024

Ein sehr schönes Schlosshotel mit leichtem Investbedarf. Die MitarbeiterInnen waren aufmerksam und zugewandt.

Date of experience: 03/2024

Bardzo fajny klimat panujący na terenie zamku. Śniadania i obiad bardzo dobre.