Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 6 weeks ago (03/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Jesteśmy 3 raz u was na majówce i poprzednie lata było lepiej jak majówka była z tylu zamku w tym roku była lipa tak sobie nie bylo tego klimatu.
Ogólnie uwielbiamy Kliczkow

Reviewed: 6 weeks ago (02/05/2026)
Date of experience: 04/2026

Bardzo duży Zamek i spore otoczenie. Bardzo dobre posiłki i bardzo miła obsługa.

By Sz
Reviewed: 6 weeks ago (02/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Bardzo kameralnie. Chce się wracać.

By Karpińska
Reviewed: 6 weeks ago (01/05/2026)
Date of experience: 04/2026

Ogólne wrażenia bardzo dobre. Na pewno wrócimy.

Reviewed: 7 weeks ago (29/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Wszystko było same +++++ pokój, wyśmienite i bardzo smaczne, duży wybór, śniadania, obiadokolacje wykwintne. Okolica i położenie ZAMKU KLICZKÓW przepiękna i godnna polecenia. Jeszcze kiedyś tam wrócimy !!! Pozdrawiamy

By Miloš
Reviewed: 7 weeks ago (28/04/2026)
Date of experience: 04/2026

S pobytem na zámku jsme byli velmi spokojeni. Užili jsme si přátelskou atmosféru díky všem zaměstnancům. Vysoko musíme hodnotit kvalitu večeří, ale snídaně byly také skvělé. Navrhujeme umístit do parku lavičky, aby bylo možné posedět v pěkném parku.

Reviewed: 7 weeks ago (28/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Cicha okolica; obfite i smaczne śniadania; basen super (chociaż za zimna woda), w poniedziałek wieczorem włączona tylko jedna z saun [było duże zapotrzebowanie, kilka osób zwyczajnie nie skorzystała]; siłownia na plus [sprzęty działające]; obiadokolacje-mały wybór dań, brakowało polskiej kuchni; w poniedziałek bardzo długi czas oczekiwania na posiłki [byliśmy ponad godzinę na kolacji, ponad pół godziny oczekiwania na drugie danie], zimny sos w jednym z dań; kwestia napojów- skoro dajecie Państwo dytrybutory z wodą w korytarzach, zatem nie rozumiem dlaczego chociaż woda nie była w cenie do obiadokolacji; rozumiem winko, czy piwko, ale zwykła woda; autoprzewodnik- nie opłaca się, najważniejsze punkty zwiedzane z korytarza; ponadto dla gości hotelowych żadnego rabatu; co więcej dodatkowo płatna wieża; w cenie mieliśmy zwiedzanie zagrody książęcej- oczywiście nikt nie poinformował wcześniej, że owa zagroda jest zamknięta do odwołania. Uważam, że w ramach rekompensaty powinniście Państwo zaoferować coś równorzędnej kwoty [dwa razy podchodziłam do recepcji, zostałam odesłana z kwitem]; co więcej jedna z Pań na recepcji pracująca w niedzielę popoludniu bardzo nieuprzejma, lekceważące potraktowanie, gdy zorientowała się, że kupiłam u Państwa nocleg na trivago. Rozumiem, że są goście lepsi i gorsi. Koszt prawie 1000 zł za dwa noclegi nie świadczy że jesteśmy gorszego sortu. Pani Manager na recepcji bardzo miła, oraz Pani blondynka, chyba ucząca się. Na stołówce Pani posiadająca niepełnosprawność [lekko kulejąca] bardzo uprzejma [ponad przeciętną!!!] i Panowie z obiadokolacji: blondyn, szczupły, wysoki oraz Pan z tatużem na szyi. Powinni zostać dodatkowo uznani za trud i życzliwość do drugiego człowieka.

By Jerzy T.
Reviewed: 7 weeks ago (27/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu

By Gabi Banfield
Reviewed: 7 weeks ago (27/04/2026)

Sehr schöne Unterkunft.

Reviewed: 7 weeks ago (26/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Ogólnie super, spędziliśmy przepiękny weekend