Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (11/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Przepiękne, klimatyczne miejsce, bardzo przyjazne, przytulne, bardzo chętnie wrócę. Jedyne zastrzeżenie do obiadokolacji - nie najwyższych lotów, mogłaby być lepsza. Niestety nie miałam mozliwosci skorzystania ze spa, z powodu braku terminów. Zaznaczam, że próbowałam się umówić tydzień przed przyjazdem. Dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia.

Reviewed: 1 year ago (11/03/2024)
Date of experience: 03/2024

PRZEUROCZE MIEJSCE. TU MOŻNA NAPRAWDĘ WYPOCZĄĆ. NAWET RODZINY Z MAŁYMI DZIEĆMI NIE BĘDĄ SIĘ TU NUDZIŁY.DO DYSPOZYCJI GOŚCI JEST BASEN I SAUNA A TAKŻE ZABIEGI SPA (POLECAM DLA PAŃ MASAŻ MIODEM!) OBOK ZAMKU JEST FOLWARK GDZIE MOŻNA SPRÓBOWAĆ JAZDY NA KONIU A DLA DZIECI JEST ZAGRODA ZE ZWIERZĘTAMI. JEDZENIE BARDZO DOBRE -BRAWA DLA SZEFA KUCHNI!!!

Reviewed: 1 year ago (10/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Bardzo fajny pobyt. Zamek przepiękny.

By Jerzak
Reviewed: 1 year ago (07/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Ogólnie pozytywnie. Do zmiany zasady hotelu co do saunowania. Zero informacji o tym, że do sauny nie wchodzi się w mokrym stroju kąpielowym, albo że basen nie służy do schładzania tylko najpierw trzeba iść pod prysznic jak się jest zlanym potem... Okolica bardzo ładna. Zamek świetnie zachowany. Zwiedzanie zdecydowanie na plus.

Reviewed: 1 year ago (07/03/2024)

Polecam , bardzo ciekawe zwiedzanie , ładna budowla

Reviewed: 1 year ago (06/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Byłam tam już drugi raz i z pewnością powrócę

By bernadeta
Reviewed: 1 year ago (06/03/2024)
Date of experience: 03/2024

The weekend was very successful . We rested in the silence of the castle walls. Klitschkov Castle is a place with an amazing atmosphere .We rekomend

Reviewed: 1 year ago (03/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Wybraliśmy się z mężem na romantyczny weekend do zamku. Bardzo nam się spodobało. Piękny klimatyczny zamek i okolice, obfite pyszne śniadanie. Polecam :)

By Kuszczak
Reviewed: 1 year ago (01/03/2024)
Date of experience: 02/2024

Byłem u Państwa autokarem.. dla mnie ważna kwestia jest parking. Tu się nie zawiodłem.. pytałem o to zamawiając pokój.. było dokładnie jak w opisie

Reviewed: 1 year ago (29/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Oprócz pięknego otoczenia Zamku (możliwość długich spacerów), bardzo dobre SPA ze świetnymi zabiegami.