Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 1 year ago (11/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Ogólne wrażenia pozytywne, warto przywiązać większą wagę do czystości pokoi i części wspólnych. Dodatkowo warto poświęcić uwagę na sprawność strefy basenowej, przez uszkodzone uszczelki w saunie było zimno, bo powietrze uciekało.

Reviewed: 1 year ago (10/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Super miejsce na pobyt z dziećmi.Bawialnia,basen,stajnia w pobliżu.

Reviewed: 1 year ago (06/02/2024)

Super jestem bardzo zadowolona

By Kacprzak
Date of experience: 02/2024

Pobyt weekendowy przy okazji balu karnawałowego z burleską. Jedzenie w restauracji - mistrzostwo! Napitki również zacne. Miejsce klimatyczne więc odwiedziny obowiązkowe jeśli szukacie takich magicznych miejsc. Mnóstwo eventów i wydarzeń, jarmarków - każdy znajdzie coś dla siebie. Do najwyższej oceny brakuje jedynie odświeżenia pokojów.

Date of experience: 01/2024

Obiady to nieprozumienie. Zmieńcie kucharza, przy tej kategorii serwowane dania bez większego wyboru, na dodatek nie jadalne. Mam porównanie z przed pandemii gdzie spędziłem u Państwa tydzień. Wtedy jedzenie było w formie bufetu i zupełnie inne dlatego wybrałem ten hotel ponownie. Sam obiekt OK. Ekipa sprzątająca zostawia sprzęt na korytarzach i nie widomo kiedy go zabierze. Na dziedzińcu nikt nie sprząta, porozbijane szkło i odchody końskie, które leżały przez cały mój pobyt.

Date of experience: 02/2024

super miejsce, czyste i zadbane pokoje, pyszna kuchnia, fantastyczna obsługa. POLECAM!!!!!

By JM
Date of experience: 02/2024

Udany pobyt , bardzo atrakcyjne położenie.

Reviewed: 1 year ago (04/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Duży wybór ale pieczywo suche - bułki

By Kuska
Reviewed: 1 year ago (02/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Außergewöhnlich tolles Frühstück, da blieben keine Wünsche offen. Warme Speisen, Obst, Salate, Frischkäse in sämtlichen Variationen, kleine liebevoll zubereitete Naschkreationen einfach alles zum ausgiebigen schlemmen.

Reviewed: 1 year ago (01/02/2024)
Date of experience: 01/2024

W tym roku bardzo ciekawe, różnorodne animacje dla dzieci. Trzy Panie animatorki na raz, wow. Starają się i naprawdę urozmaicają czas dzieciakom. Wielki pozytyw.