Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Kaciuba
Date of experience: 01/2024

Szczególne ,miejsce.Bardzo polecam byłem już 7 raz REWELACJA WSZYSTKO NA 6 Z PLUSEM

By Grace Ś.
Date of experience: 12/2023

TO BYŁ UDANY POBYT SYLWESTROWY W PIĘKNEJ LOKALIZACJI W ZACNYM OTOCZENIU ZAMKOWYM Z MIŁĄ OBSŁUGĄ, KTÓRY POZOSTAWIŁ SAME MIŁE WRAŻENIA

Date of experience: 12/2023

Mieszane wrażenia. (Jedną opinię już wystawiłem w związku z moim pobytem - dlaczego nie została uwzględniona, tylko przysłano kolejną ankietę?).
Na plus:
- śniadania
- zamek z zewnątrz + otoczenie
- świąteczny wystrój na zewnątrz
- stoły do bilarda (choć za mało jak na taka ilość gości i wymagające odświeżenia)
- basen i sauny
- informacja SMSem o planowanych atrakcjach w danym dniu
- fajny sklepik z pamiątkami

Na minus:
- pokój (222) - stary i ciemny
- recepcja niezbyt przytulna + zapach chloru z basenu
- kawiarnia obok recepcji z zapachem chloru
- płatne szafroki (w innych zamkach w cenie)
- nieczynna przebieralnia męska i prysznice
- w środku część zamku nieodnowiona
- siłownia (a raczej jej namiastka nie spełnia swojej funkcji)

By Wawrzynowicz
Date of experience: 12/2023

Nasze wrażenia były bardzo pozytywne. W czasie zimy w pokojach bardzo cieplutko i przyjemnie. Jedzenie było bardzo pyszne. Jedynym minusem były uciążliwe zapachy z klimatyzacji. Jak dla nas przydało by się jeszcze jakieś Jacuzzi, które jak się dowiedziałem od innych gości kiedyś było ale już go nie ma. Na basenie uciążliwa była szatnia męska. Aby przejść na basen trzeba paradować przez recepcję i paradować przed siedzącymi tam gośćmi. Dla mojej żony było to bardzo krępujące. Dla mnie zresztą również. Myślę że lepszym rozwiązaniem na czas remontu była by szatnia koedukacyjna jak na większości basenów. Strefa Whelnes przyjemna a obsługa w niej bardzo miła.

Date of experience: 12/2023

Ogólnie warunki jak oferowane usługi łącznie z wyżywieniem i SPA są absolutnie w porządku . Poważnym mankamentem jest brak nadzoru nad korzystającymi ze strefy Wellness : nagminne chaotyczne " zmagania " piłkarskie, przebywanie dzieci , często nie umiejących pływać bez opieki zarówno w basenie jak i w strefie saun .

By Adi
Date of experience: 01/2024

Będąc kilka lat wcześniej to nasz pobyt wypadł średnio. Uważam , że wcześniej jakość usługi była na wyższym poziomie.

By XXX

ogólne wrażenie dobre

By Jola
Date of experience: 01/2024

Bardzo ładnie położony obiekt, na plus ciekawe zwiedzanie zamku, fajna stajnia z możliwością Poznania koni oraz karmienia innych zwierząt. Obsługa która stara się pomóc. Ciekawe i smaczne śniadanie i obiadokolację. Bardzo przyzwoita sala zabaw. Na minus zimna woda w basenie która de facto bardzo utrudnia korzystanie z niego z dzieckiem oraz różne drobne niedoróbki które trochę psują nastrój.

<20 years
Date of experience: 12/2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu

Reviewed: 2 years ago (06/12/2023)
Date of experience: 11/2023

Die Schlossanlage ist schon sehr beeindruckend. Die Atmosphäre war sehr gut .Wir hatten das Zimmer 310
Leider müssen wir Ihnen im Nachgang zu unserem Aufenthalt mitteilen , das meiner Frau eine Armbanduhr , ein Halskette und ein Cosmetiktasche ( diese Gegenstände waren im Nachtschrank ) fehlt .Meine Frau hat leider erst heute gemerkt , daß diese Gegenstände fehlen und wir waren seit unserem Aufenthalt bei Ihnen an keinem anderen Ort , sodas wir annehmen müssen ,das diese Gegenstände in Ihrem Schloss abhanden gekommen sind Leider.