Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Grażyna Kossowska
Date of experience: 10/2023

Wybraliśmy się na nocne zwiedzanie, same w sobie bardzo atrakcyjne, ale znowu kłania się organizacja. Bilety są stosunkowo drogie i niektórzy nie zapłacili i na podwórku weszło kilkanaście osób bez biletów , dlatego było nas bardzo dużo i trudno było zmieścić się w pomieszczeniach. Obsługa zebrała bilety hurtem w recepcji bez jakiegokolwiek sprawdzania ilości. Szkoda, że tak nam nie wyszedł ten pobyt jak chcieliśmy, tym bardziej, że reklamowaliśmy zamek przez cały rok naszym znajomym. Mam nadzieję, że te uwagi nie pójdą na marne i ktoś weźmie je pod rozwagę, wyjeżdżając sygnalizowaliśmy to na recepcji. Szkoda by było zmarnować ogromną pracę wykonaną przy rekonstrukcji zamku.

By Jonka
Date of experience: 10/2023

Dobrý dojem z celého pobytu

Date of experience: 10/2023

To nasz drugi pobyt, miejsce bardzo urokliwe klimat zamku tez chciało by się jednak bardziej otwartej na gościa obsługi recepcji i restauracji. Wiem ze to ciężka praca ale uśmiechem i tym czymś co trudno jest nazwać powoduje się ze klient chce ponownie przyjechac. Bardzo nas zniechęciła duża ilość uczestników nocnego zwiedzania grupa była zbyt duża !!! Ale osoby prowadzące spowodowały to ze bardzo pozytywnie całe to zwiedzanie odebraliśmy gratulacje myśle ze o to coś właśnie chodzi w obsłudze gości . Zwiedzanie nocne na 5

Date of experience: 10/2023

Dobre+,piękny zamek,na zwiedzanie okolicy wymagana dobra pogoda.

z pewnością nie powrócę

Date of experience: 10/2023

Byliśmy bardzo zadowoleni, uwielbiamy klimat „zamkowy”

Date of experience: 10/2023

Poza opisanymi powyżej „niedogodnościami” urozmaicić można by obiadokolacje o większy wybór dań, SPA - Panie kasy zabieg traktują tak samo choć nie można powiedzieć by się do tego nie przykładały. Pobyt był bardzo udany i spełnił oczekiwanie zrelaksowania się.

Bardzo sie podobalo . Mila obsługa

Date of experience: 10/2023

Miejsce zapewnia możliwość spokojnego, a zarazem aktywnego wypoczynku!

By Li
Reviewed: 2 years ago (27/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Impressive experience, super breakfast.