Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

By Zielińska
Date of experience: 05/2025

Bardzo ładny Zamek. Przewodnik bardzo ciekawie opowiadał o historii i zabytkach.

Szanowna Pani Anno,

Jesteśmy niezwykle wdzięczni za tak entuzjastyczny komentarz na temat Państwa pobytu w naszym zamku. Cieszymy się, że nasz przewodnik ożywił historię i zabytki tego miejsca, co spotkało się z Państwa uznaniem.

Raduje nas także fakt, że pokój spełnił Państwa oczekiwania pod względem przestronności, a także że lokalizacja i czystość zyskały najwyższe oceny. Dziękujemy również za docenienie sprawności naszych procesów zameldowania i wymeldowania, które są istotnym elementem komfortu Państwa pobytu.

Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i stanowi motywację do dalszego doskonalenia naszych usług. Z niecierpliwością czekamy na Państwa ponowną wizytę.

Date of experience: 05/2025

Das Schloss und das Gelände ist wunderschön! Die Säle waren beeindruckend alles war sehr hübsch und liebevoll gestaltet.

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Meinung zu unserem Schloss mitzuteilen. Wir freuen uns, dass Ihnen die Architektur und das Design unserer Anlage gefallen haben.

Gleichzeitig bedauern wir, dass Ihre Erfahrung mit dem Zimmer und der Sauberkeit nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir werden uns um die Sauberkeit kümmern, um ähnliche Situationen in Zukunft zu vermeiden.

Wir entschuldigen uns auch für die unangenehme Erfahrung beim Check-in. Wir versichern Ihnen, dass wir diese Anmerkungen an unser Team weiterleiten werden, um die Servicequalität zu verbessern.

Wir hoffen, dass Sie uns trotz allem wieder besuchen, damit wir Ihnen ein besseres Erlebnis bieten können.

Mit freundlichen Grüßen,
Manager

Gut! Nettes Personal und gutes Frühstück

Sehr geehrte Damen und Herren,

Vielen Dank für Ihre Bewertung unseres Hotels. Wir freuen uns, dass Sie die Freundlichkeit unseres Personals und die Qualität des Frühstücks schätzen.

Wir freuen uns, dass Ihnen die Lage unseres Hotels gefallen hat und Sie den Check-in- und Check-out-Prozess positiv bewertet haben. Jede Meinung unserer Gäste ist für uns von unschätzbarem Wert und hilft uns, unseren Service weiter zu verbessern.

Mit freundlichen Grüßen und wir hoffen, Sie bald wieder in unserem Hotel begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Manager
By Barbora Plavcová
<20 years
Reviewed: 2 months ago (14/05/2025)
Date of experience: 05/2025

the personal was very nice. reception was really nice but on the dinner i think they should now a little english

Szanowna Pani Barbora,

Wraz z całym zespołem Zamku Kliczków serdecznie dziękuję za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest mi bardzo miło, że doceniła Pani profesjonalizm oraz życzliwość personelu, a także sprawny proces zameldowania i wymeldowania. Satysfakcja naszych Gości jest dla nas niezwykle ważna.

Jednocześnie dziękuję za uwagi dotyczące komunikacji w języku angielskim podczas kolacji oraz różnic pomiędzy zdjęciami a rzeczywistym wyglądem pokoju. Każda taka opinia jest dla nas cenną wskazówką do dalszej pracy nad podnoszeniem jakości świadczonych usług.

Mam nadzieję, że mimo tych uwag zdecyduje się Pani ponownie odwiedzić Zamek Kliczków w przyszłości.

Date of experience: 05/2025

Nádherný zámek, skvělé jídlo, milý personál.

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoimi odczuciami po pobycie w naszym obiekcie.

Jest nam niezwykle miło, że doceniła Pani zarówno wyjątkowy klimat zamku, jak i wysoką jakość serwowanych dań oraz uprzejmość naszego zespołu. Staramy się, aby każdy aspekt wizyty pozostawił niezapomniane wrażenia i cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania.

Dziękujemy także za wysokie oceny dotyczące pokoju, lokalizacji oraz czystości, a także pozytywną opinię na temat procesu zameldowania. Uwagi dotyczące wymeldowania są dla nas ważnym sygnałem – każda informacja tego typu pozwala nam stale udoskonalać nasze usługi.

Mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą dla Pani równie satysfakcjonujące.

Date of experience: 12/2024

Piękny, klimatyczny zamek. Szybkie i bezproblemowe zameldowanie. Można przyjechać z psem, niestety nie mieliśmy informacji, że nie można z nim iść na śniadanie czy kolacje, mimo, że pakiet mieliśmy wykupiony z wyżywieniem i informowałam, że będziemy z psem, przez co musieliśmy chodzić osobno na posiłki. Śniadania 10/10, tutaj rewelacja! Kolacje 8/10, mogły chociaż na stoliku stać dzbanki z wodą/sokiem lub herbatą. Ogólny pobyt oceniam 6/10.

Date of experience: 05/2025

ogólnie ok. obiekt ładny, zadbany, jednak checking 16 jest doc uciążliwy,niepozostawia za wiele czasu na wykorzystanie wszystkiego co jest w ofercie obiektu. zamkniecie basenu restauracji o 21 jest troche nie na rękę gdyż nic innego nie pozostaje.bar zamknięty o 22...majac check in tak pozna inne czesci obiektu powinny byc dłużej dostępne.

Date of experience: 04/2025

wszystko ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

By it was great and wonderful had..
Date of experience: 05/2025

it was great and wonderful had a great time

Date of experience: 05/2025

Es hat uns alles sehr gut gefallen. Leider konnten wir kein deutsches Fernsehen empfangen. Wenn Sie nicht deutsch sprechen wollen ok,
Aber Fernsehen sollte schon auf deutsch sein.