Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 2 months ago (23/02/2025)

Pobyt bardzo udany. Bardzo klimatyczne miejsce. Lubimy takue

Reviewed: 2 months ago (22/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Byłam z wnukami, ani razu nie narzekali na nudę, wiele atrakcji w samym zamku, jak i w okolicy.

By Michta Magdalena
Reviewed: 2 months ago (22/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Hotel czysty, zadbany. Miła obsługa. Jedyny minus to godziny otwarcia kawiarni - była czynna tylko do około 17, podczas gdy w informacji były podane godziny otwarcia do 22

By Sacik
Reviewed: 2 months ago (21/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni i miło zaskoczeni że jest tu tak pięknie. Miejsce magiczne wręcz.

Reviewed: 2 months ago (20/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Ogólnie bardzo fajnie byliśmy w lutym i był śnieg rewelacja,chcemy wrócić latem lub jesienią

Szanowny Panie,

Razem z załogą Zamku Kliczków chciałbym bardzo serdecznie podziękować za pozostawienie tak miłego komentarza oraz podzielenie się wrażeniami z pobytu w naszym hotelu w zimowej scenerii.

Cieszy nas fakt, że pokój spełnił Państwa oczekiwania pod względem przestronności, czystości oraz wygody, a także że lokalizacja hotelu oraz otoczenie zyskały Państwa uznanie, szczególnie w zimowej aurze.

Serdecznie zapraszamy zatem do kolejnych odwiedzin w Zamku Kliczków, zarówno latem, jak i jesienią – jesteśmy przekonani, że każda pora roku odkrywa nowe uroki tego miejsca.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 months ago (18/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Pierwszy kontakt przy rezerwacji wspaniały. Pani miła. Miałem obraz niesamowitej przygody. Niestety na miejscu czar prysnął. Czułem się jak na jakiś koloniach. Pokoje pootwierane na korytarz, łóżka w nieładzie, bawiace sie dzieci przed pokojami .Hałas do 22:00. Jeśli jest to warunek przetrwania Zamku, to radziłbym wydzielić jakieś skrzydło na takie potrzeby. Raczej będę się obawiał powrotu na Państwa Zamek, a szkoda. Również nie widzę sensu polecania Znajomym.Bardzo mi przykro. Życzę powodzenia.

Szanowny Panie,

Uprzejmie dziękuję za rezerwację w Zamku Kliczków oraz za pozostawiony komentarz. To dla nas bardzo cenna informacja.

Dyrektor Zamku Kliczków
Reviewed: 2 months ago (17/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Super pobyt rewelacyjna zabawa myślę że w przyszłym roku to powtorzymy.

Reviewed: 2 months ago (16/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Pierwsza noc w folwarku bardzo zimno

By Anna Zając
Reviewed: 2 months ago (14/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Bardzo dziękujemy za miły pobyt.Hotel robi wrażenie szczególnie dla miłośników historii.Dwie uwagi niestety.Wiemy, że okres ferii stąd dużo dzieci, ale nie tylko dzieci w nim przebywały.Tabuny dzieci biegające po korytarzu do godz. 12 w nocy to trochę przesada.Druga sprawa to bardzo zimna woda w środę w basenie.Nie tylko ja to zauważyłam, ale wiele osób rezygnowało z kąpieli.Pozdrawiam serdecznie Anna Zając

Reviewed: 2 months ago (13/02/2025)
Date of experience: 02/2025

Obsluga w recepcji bardzo pomocna, rzeczowa. Nie podobalo mi się to, że basen w cenie pobytu ale już za szlafrok życzą sobie 50 zl dodatkowo. Obsluga na obiadokolacji nie wyszkolona (albo na praktykach), chaos podczas przyjmowania do stolika. Mlodzież nie potrafiąca odpowiedzieć na pytania dotyczących serwowanych potraw. Mylą zamówione dania. Zupy ZIMNE!!!! W pierwszy dzień pobytu wszystko ok, z dnia na dzień coraz gorzej. Na pewno szybko tam nie wrócę!

Szanowny Panie,

Uprzejmie dziękuję za rezerwację w Zamku Kliczków oraz podzielenie się szczegółowo swoimi wrażeniami z pobytu. To dla nas bardzo cenne informacje.