Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (20/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Wspaniały pobyt,również ze wzgłędu na okolice i przyrodę.Napewno będziemy wracać.W polityce hotelowej bardzo wskazane wydają się kilkudniowe turnusy rabatowe.Zalecamy również organizowanie lokalnych wydarzeń kulturalnych aby goście mieli szeroko rozumianą rozrywkę.Jeszcze raz dziękujemy

By Zaleski
Reviewed: 2 years ago (19/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Piękne miejsce, b. dobrze utrzymany obiekt. Przewodnik prowadząca zwiedzanie obiektu - najjaśniejsza strona obsługi: ciekawie i wyczerpująco przedstawiła historię obiektu.

Date of experience: 09/2023

Jesteśmy bardzo miło i pozytywnie zaskoczeni tym miejscem

Date of experience: 09/2023

Bardzo udany pobyt, jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie, piękna okolica.

Date of experience: 09/2023

Tolles Hotel in einem historischen Gebäude. Wir lieben es!

Reviewed: 2 years ago (15/09/2023)
Date of experience: 09/2023

spokojne ,ciche miejsce korzystne dla wypoczynku. serwowane obiady smaczne, urozmaicone w interesujących zestawieniach smakowych

Date of experience: 09/2023

polecam ten obiekt ,ponieważ jakość i cena zachęca do wypoczynku.

Date of experience: 09/2023

Wracam w to miejsce 2 raz. Zamek broni się klimatem. Jednak zużycie pokoju i brak dbałości o szczegóły, odstrasza od następnego pobytu. Cena 380zl za noc nie jest ani zbyt wygórowana ani niska. Jednak oczekiwał bym lepszej jakości łazienki i większej dbałości o czystości. Obsługa restauracji bardzo miła. Bez problemu otrzymałem ładne miejsce na kolacje. Jedzenie również smaczne. Jedynie muzyka grająca w całym obiekcie delikatnie mówiąc nie pasuje do klimatu. Makarena, Dua Lipa z głośników w restauracji z pięknymi starodawnymi rzeźbami i portretami spoglądającymi ze ścian, lekko wzbudzające odczucie zażenowania 😅

Date of experience: 09/2023

Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu. Obsługa bardzo miła. Posiłki smaczne i bogate. Natomiast masaż dla Pani który był w pakiecie (THALGO?) nie powinien się nazywać masażem... pani "masażystka" wysmarowała mnie tylko olejkiem co równie dobrze mogłam zrobić sama w pokoju. Zamiast 60 min "masaż" trwał ledwo 40 min a ja wyszłam po prostu naoliwiona. Nie poczułam się ani trochę wymasowana czy zrelaksowana. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca.

By Kurylak
Reviewed: 2 years ago (08/09/2023)
Date of experience: 09/2023

Po 5 latach postanowiliśmy z żoną ponownie spędzić w zamku kilka dni. Nie rozczarowaliśmy się. Personel bardzo miły i sympatyczny, czysto, okolica fantastyczna, a posiłki bardzo urozmaicone i smaczne. Kolacje wyborne - żurek z borowikami i policzki wieprzowe zasługują na najwyższą ocenę. Basen wraz z saunami pozwalają zrelaksować się po dniu zwiedzania okolic.