Zamek Kliczków - Post Experience hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (31/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Das Schloss mit dem Schwimmbad ist eine perfekte Adresse, wenn man Unternehmungen in die Umgebung unternehmen möchte. Allerdings sollte man beachten, dass die Zimmer und Räumlichkeiten für ältere Personen oder Gehbehinderte nicht immer leicht zu erreichen sind.

By Kowalczyk
Reviewed: 2 years ago (30/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Nasz piąty pobyt. zdecydowanie najgorszy. Mniej smaczne jedzenie na obiadokolacjach. Brak szamponu, odżywki w pokoju. Rowery w bardzo złym stanie technicznym, co doprowadziło do wypadku i drobnych skaleczeń( w ramach bonifikaty nie policzono nam za nie opłaty- ktoś próbował wyjść z twarzą ).
Na koniec doliczono nam jeden pobyt w SPA w, w którym nie byliśmy i mimo stanowczego oświadczenie, że nie korzystaliśmy koniecznie chciano nas obciążyć kosztami .
Czytający potrafi wykazać, że nie korzystał ze SPA?
Wieczorne koncerty akustyczne to oczywiście rzecz gustu ale nam naszym zdaniem nie ten klimat.
Plus za obsługę kelnerów , kawiarni w przy recepcji, recepcji i obsługi stajni.

By Cichowska
Reviewed: 2 years ago (28/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Bardzo miło spędzony czas, w ciszy i otoczeniu zieleni.

By Ania
Date of experience: 07/2023

Hotel mieści się w pięknie odrestaurowanym zamku, ma wiele do zaoferowania osobom kochającym historię i stylową architekturę. Jest nastawiony na dużą ilość gości, również z dziećmi. Oferuje różne dodatkowe atrakcje (kino pod chmurką, sala zabaw dla dzieci, zwiedzanie zabytkowych pomieszczeń, gry oraz na pakiet z obiadokolacją w cenie 70 zł/os - to są plusy lub minusy). Dla nas zbyt gwarny i tłoczny, ale co kto lubi. Czasami trzeba zaczekać na wolny stolik w restauracji.

By Tittel Margitta
Date of experience: 07/2023

Ein sehr großes Minus ist, das man sich nach 20 Uhr nicht gemütlich auf ein Glas Wein hinsetzten kann und den Abend ausklingen lassen kann. Das Café ist nicht gemütlich.

Date of experience: 07/2023

Pobyt uważam za bardzo udany, miejsce bardzo piękne, urokliwe, klimatyczne. Zdecydowanie polecam.

Reviewed: 2 years ago (26/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Wspaniały pobyt. Śniadania i obiadokolacje wyśmienite- kucharz z ogromnym talentem i wyczuciem, z dbałością o produkty, wyborne desery

By glac
Reviewed: 2 years ago (26/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Byłam juz wczesniej Państwa gościem... nie podoba mi się że zamek i folwark w tej chwili to jedno czy się płaci 70 zł czy 700 za nocleg - bez róznicy -a powinna być - zamek i park to nie miejsce na przekleństwa bieganinę i wrzaski kolonii... nie tak miało byc . "Grajek" , kóry wrzeszczy współczesne covery - to też niebyt przemyślany pomysł na wieczorny koncert! na dziedzińcu - jesteśmy w zamku - może klasyka, może wokaliza, może cokolwiek np. wiolonczela ... w każdym razie nie ten repertuar to z pewnością o tej porze i w tym miejscu

Reviewed: 2 years ago (25/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Wszystko było na najwyższym poziomie mała uwaga odnośnie basenu nieskorzystalismy ze względu na uciążliwy zapach chloru ogólnie napewno wrócimy miejsce godne uwagi i polecenia a więc do zobaczenia🥰

By Ryszard Pruszcz Gdański
Reviewed: 2 years ago (25/07/2023)
Date of experience: 07/2023

Bardzo klimatyczny obiekt, pozostawia po sobie wspomnienia i chęć powrotu. Polecam.